Menu
Tablet menu

A aparut stick-ul minune, care-ti transforma tableta in televizor sau telecomanda, dupa caz

Orange inovează din nou pe piața de televiziune din România și anunță astăzi o noutate în domeniu: stick-ul Orange TV. Acesta este un mini-dispozitiv care conectează televizorul la smartphone sau tabletă, pentru a le permite utilizatorilor să urmărească pe ecran mare filme, seriale, emisiuni și canale TV folosind dispozitivele mobile pe post de telecomandă.

„Stick-ul Orange TV continuă tradiția pe care am început-o când am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care răspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totală pentru a urmări conținut TV și flexibilitate în alegerea ecranului. Faptul că România este prima țară a Grupului nostru în care lansăm produsul ne onorează și demonstrează încă o dată importanța pe care o acordăm dezvoltării continue a serviciului Orange TV.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Orange TV Go pe ecranul televizorului

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor conținutul din aplicația Orange TV Go, precum și fotografii, melodii sau clipuri video personale salvate pe smartphone sau tabletă, indiferent că se află acasă sau în deplasare.

La o greutate de 31 g și dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 mm, stick-ul Orange TV este portabil și poate fi folosit oriunde pe teritoriul României. De exemplu, fanii serialelor Anatomia lui Grey sau Agents of S.H.I.E.L.D., disponibile în Orange TV Go la secțiunea Movie Go, vor putea urmări pe ecran mare cele mai noi episoade în maxim 48 de ore de la premiera în Statele Unite chiar și când pleacă în weekend sau în vacanță.

Stick Orange TV în teste

100 de clienți Orange au fost invitaţi să testeze stick-ul Orange TV, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificări înainte de introducerea lui în oferta comercială. Nu este prima dată când Orange îi implică pe clienţi în testarea produselor sale, pentru a se asigura că ele răspund diferitelor nevoi sau situaţii de utilizare. Metoda a fost folosită şi înainte de lansarea serviciului Orange TV, în 2012.

Şi vizitatorii Mobile World Congress, care se desfăşoară la Barcelona în perioada 2 - 5 martie 2015, pot testa stick-ul Orange TV la standul Grupului Orange.

Un dispozitiv care transformă televizorul HDMI într-un televizor inteligent

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clienții au nevoie de un smartphone sau o tabletă cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI și o conexiune Wi-Fi securizată. Cu ajutorul aplicațiilor „Orange TV Go” și „stick Orange TV”[1], smartphone-ul sau tableta se transformă în telecomandă, iar conținutul mobil va rula direct pe televizor.

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

1 comentariu

  • Roxana

    Daca o sa aiba succes, cu siguranta va aparea si in oferta celorlalte companii. Momentan nu m-as mai intoarce la orange decat daca vin cu o oferta foarte buna.

    postat de Roxana Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III