La BORDEL, ca in MULTINATIONALE - Customer relationship, PR, marketing, crize de imagine

povesti din bordel povesti din bordel

Cronici favorabile si nefavorabile, pentru prostituatele din bordeluri clandestine? Da, exista. Exista chiar site-uri dedicate acestor recenzii, si pe ele apar si povesti absolut uluitoare din Ploiesti, cu prostituate care se muta dintr-un bloc in altul doar pentru a scapa de proasta reputatie creata de alte prostituate din zona. Sunt folositi termeni ca "resposabilitate", " profesionalism", "respect pentru client", desi vorbim despre o activitate care pana recent a fost ilegala. Iar prostituatele isi cer scuze pentru "prestatiile" mediocre, cer "çlientilor" sa revina pentru a remarca "remedierea problemelor"si asa mai departe. 

Citeste povestile bordelurilor din zona OMV-Vest.

Precizare: Benzinaria OMV este folosita ca reper geografic de aproape toti cei care au scris recenzii despre cat de bine fac sex prostituatele din cele trei bordeluri ascunse in tot atatea apartamente de bloc de pe Marasesti si Soseaua Vestului. 

Prima cronica vine de la ionut_s80: "Am sunat la 0731...., a raspuns o fata cu o voce prietenoasa, mi-a dat detalii cum ajung, am parcat la OMV Vest, m-a dirijat in primul bloc de pe partea stanga, la etajul 3. (...) Cam 1,65, bruneta, sani mici, fund micut, genul slim, nu cred ca avea mai mult de 19 ani (...) am schimbat cateva vorbe, oral neprotejat 70 lei + normal 100 lei, anal nu face ca am intrebat. (...) Inaltime 1,63-1,65, in jur de 60 kg zic eu,23 de ani, bruneta cu parul pana la umeri, draguta la fata, ochi verzi belea, pielea putin cam lasata, sanii la fel ( ...)A pornit cu saruturi pe corp pana a ajuns la "problema", cu putina atentie si la partile invecinate, un oral super de nota (...) am mai vb putin, a trecut iar la un oral dupa care am pus protectia si a venit deasupra(...) Am dat 100 lei pt 35-40 minute. ma declar multumit si de prestatie si de pret. Si acum notele...."

Curvar Ucenic "Luat anuntul de pe net , pozele frumoase dar realitatea difera asa cum spune si colegul de suferinta de mai sus (...) Pret 70 ron, oral si normal (...) Locatia pe Marasesti, peste drum de OMV etaj 3, cum iesi din lift prima usa din stanga parca. La telefon se recomanda Bianca (...) Locatia saracacioasa si usor murdara (...) Sani lasati dar mari, burtica destul de mare (...)par vizibil nespalat de cateva zile (...) Oral...slab , normal ....slab. Notele.... E prima recenzie si sper ca am facut-o bine . Numarul de telefon nu il mai am dar locatia este prea identica si descrierea ei la fel sa nu fie una si aceeasi persoana aceasta Dana si Bianca

juan29: "Am sunat si eu intr-o seara, avand chef de o "scurta" la urgenta. Imi raspunde frumos, imi prezinta meniul si o intreb daca si unde pot sa vad si eu niste poze reale. Ea: "pe site"; eu: "care site?"; ea: "Romania servicii". Inchidem, ca sa am timp sa verific "site-ul" cu promisiunea ca sun in 3 min. Nici nu exista site-ul respectiv. Sun, ii zic ca nu am vazut nicio poza si intreb daca mai are vreo colega in locatie. Zice "da" si ma gandesc ca din 2, oi putea alege eu una pt o "scurta". Ii zic ca ajung in 15 min si imi da ca reper OMV din Vest. Ajung acolo, sun si imi inchide. Mai stau 5 min sun si nu raspunde. Apoi isi inchide telefonul. I-o fi fost rusine ca nu sunt pozele ei pe site-uri? In concluzie, neserioasa!"

Intervine Lavinia: "te rog sa ma scuzi cu mine ai vb.la tel. vineri seara nu imi place sa mint pentru ca sint de 4 ani pe piata si multi clienti revin cu placere.Poti sa mai incerci odata si nu vei fi dezamagit.Pentru seara aceea aveam ceva programat sa iesim in oras la un majorat si ere deja tirziu .Imi cer scuze inca odata te asteptam cu un tel.072.."

juan29: "In urma scuzelor si limbajului civilizat ale Laviniei, am decis sa ii mai dau o sansa ca deh... greseala recunoscuta e pe jumatate iertata (la mine chiar in totalitate). Sunat, domnisoara, mi-a vorbit f frumos la telefon, si-a cerut inca o data scuze si explicat situatia. Inca o data, pt mine a contat f mult asta, intrucat este un semn de respect pt client si de profesionalism. Stabilit intalnirea si ajuns la locatie. Trebuie sa spun ca nu are dreptate colegul negativ2u (ori o fi vb de alta locatie, ori au renovat intre timp). Intr-adevar, etaj 3/10, insa un apt de nota 10. Curat, frumos mobilat. Am intrat la dus, dandu-mi-se un prosop proaspat, tocmai scos din sifonier. Baia curata, cu gel de dus, nota 10. Iesit de la dus, moment in care mi s-a aratat oferta, 2 fete intrucat Lavinia nu presteaza (initial am crezut ca este Project Manager  :laugh2 , insa mi-a explicat mai pe urma ca a facut de curand o operatie si o perioada trebuie sa stea pe bara), una satena spre blond parca, iar alta bruneta. Saten-blonda nu draguta, nici urata, bruneta draguta la fata... oricum eu prefer brunetele. Deci, ales bruneta (Dana parca o cheama) si intrat in camera actiunii, care e curata si frumos mobilata. Inceput cu un oral neprotejat, fara reprize de DT, fara atentie asupra zonelor adiacente si cu ajutare de mana, nespectaculos dupa parerea mea. Continuat cu un normal, ea deasupra unde iarasi nu a stralucit si cu un doggie la marginea patului destul de placut. Dupa ceva timp, revenit la oral np si terminat cu un CIM bunicel. Iar acum, notele: Locatie: 10 - curat, frumos mobilat, prosop curat, excelent Prezenta si profesionalism Lavinia: 10 - cu ea am vorbit la telefon, stie sa respecte clientul si vrea sa fii multumit Ce pot sa spun este ca raportul calitate-pret este unul cat se poate de corect.

Lavinia omv: iimi cer scuze dar confunzi si locatia si fetele avem un nr detel 0723084132 poti suna si te convingi ce diferenta mare este.multumesc In cazul asta imi cer eu scuze si rog un admin sa mute recenzia mea la una cu numele Bianca , Marasesti peste drum de OMV . Cred ca cel mai bine este sa trec sa verific ;)

JustK: Este prima mea recenzie asa ca nu va suparati. Am sunat la numarul afisat, mi-a raspuns Dana. Am stabilit ca in 30 de minute ajung in zona si am plecat la drum. Ajuns la OMV am primit indicatiile pentru a ajunge acolo. Locatia frumos aranjata, dar asta ma interesa mai putin. Mi-a raspuns Dana la usa care dupa parerea mea nu arata prea grozav. Am intrat, m-a poftit sa-mi iau papuci si sa intru in sufragerie ca vine imediat o fata la mine. Cred ca era vorba de Lavinia, nu sunt sigur 100%. Va rog sa imi confirmati ca era Lavinia, o bruneta cu parul ondulat, nici slaba nici plinuta, tocmai potrivita, sani frumosi. Ce nu mi-a placut, a venit direct sa trecem la treaba, nu stat de vorba macar putin, nu nimic. M-a intrebat ce doresc, i-am zis si am trecut la fapte. A inceput cu un oral neprotejat care nu a fost fantastic deloc, ma asteptam la mai mult avand in vedere recenziile celor care au vizitat-o inainte. Dupa 5 minute de oral (sunt subiectiv mie nu mi-a placut, dar nu putea ramane indiferent ala mic asa ca a stat drept), am trecut la normal. M-a intrebat cum vreau sa incepem si i-am zis ca vreau sa stea ea deasupra. Iar nu mi-a placut ca m-a refuzat pe motiv ca o am prea mare si o doare (sincer sa fiu nu mi-am masurat-o niciodata, dar nu cred ca este asa mare (...) oralul de final fiind extrem de slab, uneori ma atingea si cu dintii si uite asa nu am reusit sa termin. Politicoasa ea, a intrebat daca mai incercam ceva, dar am refuzat si am zis sa o lasam asa. Politicos si eu din fire am dat vina pe oboseala, i-am dat 70 ron si am plecat.

Lavinia: imi cre scuze dar cred ca din pacate se face o confuzie in zona omv sint 3 locatii si doua sint la etaju 3.eu sint lavinia si nu mai lucrez de un an in urma unei interventii chirurgicale si acum 6 luni trebuie sa ma recuperez.ca sa nu se mai creeze confuzii ne gasiti la peny.multumesc.

Lavinia: Da sint pozele noastre li locatia la fel.si asa raspund si domnului dinnainte ca nu e nimeni cu par ondulat.ser ca aratam bine in aceste poze.

User: Si eu recunosc locatia, iar tipa bruneta cu tribal pe spate imi pare ca e Dana. Nu stiu cum spui tu Lavi ca sunteti la Penny, ca eu imi aduc aminte ca sunteti exact langa OMV. Nu esti una si aceeasi persoana cu @lavinia omv de mai sus?

Lavinia: ba da sint lavinia doar ca ne-am mutat de la omv pentru ca nu era corect sa ne critice pe noi si sa fie vorba despre altcineva.mai ales ca eu nu lucrez momentan nu vreau sa se asocieze numele meu cu altcineva care lasa de dorit pentru ca intentionez sa ma apuc din nou de treba si atunci o sa imi dauneze.

JustK: In cazul asta Lavinia, care este numarul vostru? pentru ca din pozele de mai sus, vad exact locatia in care am fost, iar prestatoarea a fost fix tipa cu tatuajul tribal pe spate. O ultima mentiune, dupa ce e terminat actiunea cu mine fata a plecat linistita la solar. Adica serios, nu cred ca a facut dush inainte sa inceapa actiunea cu mine si nu am vazut-o sa se indrepte spre dush nici dupa ce a terminat cu mine, era deja imbracata cand terminasem si eu de imbracat. Nu mi se pare ceva profesional si sincer daca mai intalnesc astfel de specimene voi pleca instant daca nu presteaza cum trebuie. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework