Menu
Tablet menu

Modificare IMPORTANTA introdusa de OKAZII.ro. Vinzi ceva? Ar trebui sa citesti

O noua lungime pentru titlurile produselor. Incepand cu data de 1 aprilie 2015 titlul unei vanzari de pe Okazii.ro va fi limitat la 80 de caractere. Asta pentru ca titlurile mai scurte, ce contin doar caracteristicile esentiale ale produselor, sunt mai relevante atat pentru cautarile efectuate de cumparatori cat si pentru motoarele de cautare.

Modificarile se vor realiza in doua etape:

– In prima etapa modificarea va fi sesizabila la punerea in vanzare si editarea produselor;

– In a doua etapa, incepand cu 30 aprilie 2015, in listarile de produse se vor afisa doar primele 80 de caractere ale unui titlu.

Astfel, aveti la dispozitie 30 de zile pentru a va actualiza produsele ale caror titluri contin mai mult de 80 de caractere. Este important de stiut ca pentru produsele puse in vanzare pana la data de 1 aprilie, aceasta modificare a titlului se va reflecta doar in paginile de listare. In paginile de produs, cat si in contul de utilizator, titlurile vor fi afisate ca si pana acum. Pentru a face aceasta tranzitie cat mai usoara, in urmatoarele 3 luni veti putea folosi in mod gratuit promovarea “Scurta descriere”.

Vezi aici anunturile Okazii.ro din Ploiesti

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III