Menu
Tablet menu
Mobilegeddon - Google Mobilegeddon - Google

Mobilegeddon - Site-ul Consiliului Judetean nu are varianta pentru mobil si tableta

Cat de curand, site-ul cjph.ro va fi santionat de Google. De marti, 21 aprilie, Google a schimbat sistemul de ranking al site-urilor, favorizandu-le pe cele mobile friendly, adica acelea care pot fi usor accesate si parcurse pe smartphone-uri. Acest moment a fost denumit „Mobilegeddon”, mii de site-uri grabindu-se sa faca trecerea spre mobil. Informatia n-a ajuns si la Consiliul Judetean Prahova, al carui site nu are o varianta pentru mobil sau tableta. 

De ce e important acest lucru? Daca in prezent esti pe locul 1 sau 2 in anumite cautari, daca site-ul tau nu este mobile friendly in cateva luni ar putea cadea pe locul 9 sau 10. Google face aceste schimbari deoarece din ce in ce mai multi oameni folosesc acum smartphone-urile mult mai des decat desktop-urile. Deci ce trebuie sa faci daca inca nu ai site-ul mobile friendly? Verifica daca site-ul tau trece de testul Google. Gigantul american are o pagina speciala pentru acest lucru. Posteaza acolo URL-ul si vezi daca trece testul.

Apasa AICI pentru test.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III