IDEI DE AFACERI - Anda Vlad mizeaza pe epilare definitiva

anda vlad nomasvello anda vlad nomasvello

România este recunoscută la nivel internaţional pentru farmecul autentic al femeilor, care par să aibă acel je-ne-sais quoi plin de carismă, cu care pot cuceri lumea întreagă, scrie www.businesswoman.ro. Pe lângă frumuseţea naturală, româncele posedă şi alte calităţi comune: sunt ambiţioase, au proiecte de dezvoltare personală, nu le este frică de provocările unui nou început şi încep să realizeze că pot conduce afaceri profitabile, într-o zonă de business preponderent masculină; nu trebuie decât să creadă în ele şi în afacerea promovată.

Un business perfect pentru orice femeie antreprenor se regăseşte, indubitabil, pe segmentul de beauty. Anda Vlad (Ploieşti) s-a hotărât să investească în business-ul Nomasvello în sistem de franciză, împărtăşind convingerea că a găsit o nişă de succes pe piaţa de servicii de îngrijire personală din România: tratamentele de epilare definitivă şi rejuvenare cu tehnologia IPL (lumină intens pulsată).

Brandul spaniol No Vello (tradus ca „fără păr”) ocupă locul 1 la nivel mondial pe aceste servicii, fiind singura franciză din Top 50 Francize Mondiale pe categoria de SPA – personal care. Ce a determinat-o pe Anda să devină antreprenoare? În primul rând, calitatea serviciilor şi încrederea în piaţa de îngrijire personală cu tehnologia IPL, care este încă la început. A fost clienta saloanelor Nomasvello din Bucureşti (Andreea şi Anda), încercând pe pielea ei serviciile oferite în viitorul ei centru Nomasvello din Ploieşti.

„Primul aspect care m-a convins a fost experienţa pozitivă pe care am avut-o eu atunci când am fost client. Serviciile No Vello dau rezultate imediate, la un preţ extrem de accesibil. În termeni de afacere, investiţia este relativ mică în comparaţie cu profitul pe care îl poţi avea. Dar ceea ce m-a determinat să încep această afacere a fost ajutorul consistent din partea francizorului: know-how, suport şi încredere", spune Anda Vlad. Anda porneşte acest business cu optimism, fiind convinsă că „tehnologia de ultimă generaţie şi expansiunea rapidă a reţelei Nomasvello, care numără în prezent peste 1000 de centre la nivel mondial” sunt dovezi de netăgăduit ale posibilităţii de recuperare a investiţiei în mai puţin de un an şi, implicit, ale succesului afacerii.

Care este secretul profitabilităţii afacerii No Vello? Tariful unic şi unisex de 30 de euro pe zonă tratată, sistemul de francizare foarte bine organizat, care conferă standarde înalte de calitate, precum şi expertiza internaţională diferenţiază această afacere de altele similare ca domeniu sau tip de servicii. „În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături”, afirmă Anda cu încredere. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework