Menu
Tablet menu
Cate SHARE-uri poate aduna un preot? Cate SHARE-uri poate aduna un preot?

Cate SHARE-uri poate aduna un preot?

Niciodata, ca anul acesta, preotii n-au avut un PR mai negativ. Aproape nimeni nu se mai fereste sa-i acuze, generalizand fara motive de multe ori, ca sunt prea lacomi si prea nepasatori la necazurile oamenilor. In acest context, intrebarea din titlu se justifica, dupa ce citesti ceea ce urmeaza:

“Bună dimineața dragilor! Am nevoie de ajutorul vostru, adică de trombocite AB pozitiv şi negativ şi de sânge 0 negativ! Dacă aveți cum să mă ajutați, puteți merge la Centrul de transfuzii din Ploieşti, Şoseaua Vestului sau la cele din Bucureşti, Spitalul Fundeni sau centrul din str. Dr. Felix! Mulțumesc! Doamne ajută!”, a postat pe Facebook preotul din comuna Brazi, de langa Ploiesti, Răzvan Slăniceanu. Tot acolo a fost postat si un montaj cu imagini ale preotului Slaniceanu, inainte si dupa ce s-a imbolnavit.

Cu siguranta, ai dat cel putin un SHARE, pana acum, unei postari menita sa ajute pe cineva aflat la grea suferinta. Ce simti cand vezi acest mesaj, venit din partea unui preot? Simti nevoia sa dai un SHARE, sau chiar sa donezi sange? Crezi ca va aduna mai multe SHARE-uri decat un om obisnuit?

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III