S-a deschis showroom-ul care te scapa de ţepe in constructia unui acoperis - GALERIE FOTO

Romeo Vladescu - Saar Ambient Romeo Vladescu - Saar Ambient

Romeo Vladescu nu are nici 40 de ani si este deja unul dintre cei mai de succes antreprenori din piata montajelor de acoperisuri. Firma lui, Saar Ambient, care lucreaza pentru producatorul de tigla metalica Wetterbest, si-a deschis un showroom in zona AFi Palace - Artsani, la iesirea din Ploiesti spre Bucov. E un showroom singular in aceasta piata. De ce acest demers, in conditiile in care acoperisul este o marfa care se vinde de obicei chiar pe santierul casei pe care o construiesti? "Ca sa-i scap pe clienti de ţepe", explica chiar Romeo Vladescu.

De ce ai facut un showroom? E probabil singurul showroom al unui montator de acoperisuri, din oras? Genul asta de demers nu era cumva treaba producatorului?

Producatorul cu care lucrez eu, Wetterbest, a decis de ceva vreme sa lucreze doar cu distribuitori proprii, acreditati. Relatia devine astfel de un business-to-business pur, disciplina financiara e asigurata, si lipsesc bataile de cap, pe care le-am preluat noi, distribuitorii. Acesta este motivul principal pentru care am facut showroom-ul: e un mod de a reprezenta brandul Wetterbest, de a arata asocierea firmei mele cu acest brand, dar este si o cale de a elimina ţepele.

La ce fel de ţepe te referi? Si cum elimină un showroom ţepele?

In domeniul montajelor de acoperisuri piata este inca destul de salbatica. Montatorul iti vine pe santier si, pe genunchi, iti face o diagrama complicata, din care nu pricepi nimic, si-ti spune ca trebuie sa cumperi niste piese, de care n-ai auzit niciodata. Ce se pune pe casa, in realitate, este imposibil de verificat. Nu te pricepi, nu ai cum sa-ti dai seama daca s-au montat accesorile potrivite cu tabla aleasa de tine, daca piesele sunt originale sau niste facaturi ieftine si proaste. Nu stii nici macar cate si unde sunt, in acoperis. 

Noi oferim o altfel de experienta. Chemam clientul aici, si, prezendadu-i toata gama de produse originale puse la dispozitie de producator (lucru imposibil in santier), hotaram impreuna ce solutii si ce materiale folosim,in cel mai transparent mod cu putinta.. Lucram cu cel mai bun producator de componente de acoperisuri, nu cu niste neica-nimeni care indoaie tabla proasta intr-un grajd. Ii oferim acces la softurile cu care lucram, sa vada proiectarea, si ii furnizam schite tehnice, nu desene pe carnetel. Ii oferim sfaturi, exemple, portofoliu si nu in ultimul rand, ponturi de identificare a produselor neconforme din piata( stante producator, coduri de grosimi si coduri ale tarilor producatoare de materie prima), subliniind astfel garantia tehnica a montajului, si cu una morala.

Ce sfaturi ai pentru cineva care vrea sa-si schimbe acoperisul? Cum se poate proteja de furnizori neseriosi si de tepari?

Toate sfaturile mele sunt pe blog. Si ii rog si pe clientii mei sa le citeasca. Acoperisurile reprezinta un domeniu destul de tehnic, dar semnele unei prestatii proaste, sau ale unei tepe, sunt destul de usor de observat, daca vrei si stii unde sa te uiti.

Sfaturile lui Romeo Vladescu

  1. De ce sa nu-ti iei tabla de la producatori
  2. Alege distribuitorii acreditati
  3. Evita gratuitatile
  4. Cum alegi brandul de tigla metalica
  5. Reteta unei tepe cu tigla metalica
  6. Fii atent la dimensiuni
  7. Lucreaza cu profesionisti, nu cu amatori
  8. Cum convertesti un pod intr-o mansarda
  9. Cum alegi accesoriile bune

Vezi showroom-ul Saar Ambient in GALERIE FOTO de mai jos.

Contact: 

Gheorghe Doja, nr. 235, Ploiesti - Mobil: 0744 82 82 82 - Fix: 0344 10 78 55 - Fax: 0344 81 59 88 - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - Web www.tigla-metalica.com - Facebook - www.facebook.com/saar.tiglametalica 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework