Profesor de nota 4 - Sanctiune jenant de mica pentru invatatoarea care urla la copii

Profesor de nota 4 Profesor de nota 4

Myploiesti.ro incepe, la finalul acestui an scolar, campania "Profesor de Nota 4", prin care vrem sa sprijinim parintii copiiilor abuzati fizic si psihic de profesori care n-au mai fost de mult la o evaluare psihologica, care nu stiu sa predea, care isi umilesc elevii sau ii jupoaie de bani. Continuam serialul cu povestea unei mamici din Ploiesti care explica cum se fac manevrele cu notele din catalog, astfel incat copii sa plateasca bani grei pe pregatiri.

Masurile luate de scoala si de Inspectoratul Scolar in cazul invatatoarei Angelica Puie, care preda la scoala “Nicolae Titulescu” din Ploiesti, dupa ce a aparut o inregistrare in care Angelica Puie se aude cum urla la copii sunt jenante. 5% din salariu, pe doua luni - este principala sanctiune primita. Adica vreo 100 de lei. Atat intelege statul roman ca merita sa "compenseze" traumatizarea unui copil.  

Vom reveni

Daca aveti probleme cu un profesor, scrieti-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Anuntati-va prietenii si rudele, pentru ca acum, cand justitia isi face treaba, este momentul cel mai bun pentru a scoate din sistemul educational profesorii care si-au pierdut de mult competenta si vocatia. Nu uita sa dai SHARE acestui text.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework