Lantul de cafenele care a cucerit Bucurestiul vine la Ploiesti

Lantul de cafenele care a cucerit Bucurestiul vine la Ploiesti

Din februarie, Ploiestiul va avea o cafenea 5 To Go. Conceptul este unic in Romania, iar cifra 5 are mai multe semnificații, principala fiind ca orice produs costa 5 lei in aceasta cafenea bizara. 

De ce bizara? Pentru ca, de fapt, cafeneaua nu este decat o sala de asteptare foarte cool. Clientii sunt incurajati sa-si ia la pachet produsele, nu sa le consume acolo, astfel ca localul nu are scaune si mese, ca o cafenea traditionala. Pe de alta parte, daca vrei sa stai sa-ti bei cafeaua, sau sa astepti sa-ti faca cineva un sandwich, ai conditii decente de asteptare: tejghea inalta, internet wireless..

Politica de preturi este clara si pentru un orb, 5 To Go este locul unde stii exact daca-ti permiti sau nu sa intri. Cinci lei costa si o cafea, si o limonada si un fresh de portocale. Produsele foarte ieftine, ca prajiturile preambalate si apa imbuteliata, se vand cate doua la cinci lei. Cafeneaua vinde si sandwich-uri (evident, tot cu cinci lei bucata), si, foarte important, deschide la 7 dimineata, adica exact atunci cand, buimac de somn si grabit, nu ai de unde sa-ti iei fara sa pierzi timpul o cafea buna.

In Romania functioneaza deja cateva cafenele 5 To Go. Pe www.fivetogo.ro le gasiti pe toate: zece in Bucuresti si una in Timisoara. In Ploiesti, cafeneaua Five To Go va functiona in zona centrala, in zona pasajului pietonal unde se afla sahistii si vanzatorii de carti. 

Vom reveni cu detalii despre data inaugurarii si locatia exacta.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework