Menu
Tablet menu

Sorin Nita este noul manager al For Tastes

Sorin Nita, cel care a lansat, la vremea lor, clubul Sky Club si complexul Pik Elegance, este de saptamana aceasta managerul restaurantului For Tastes, aflat la doi pasi de Ploiesti, pe un drum de acces din Centura de VEST a Ploiestiului. For Tastes (patru gusturi - n.r.) arata absolut senzational, fiind amenajat intr-o cladire construita impecabil. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri si este amplasat in mijlocul unui parc cu o panorama superba: lac, cascade, vegetatie luxurianta.

"Experienta acumulata in sutele de evenimente private sau corporate pe care le-am organizat, alaturi de atuurile formidabile ale For Tastes, ma fac sa cred ca in curand veti auzi foarte multe lucruri bune despre acest loc. Ii astept aici pe toti cei care mi-au strans mana dupa un eveniment organizat fara cusur, dar si pe cei care vor sa vada un local cum nu sunt multe in Romania", spune Sorin Nita.

Mai multe informatii si fotografii pe www.facebook.com/ForTastes 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III