Adrian Dobre este noul primar al orasului Ploiesti

Adrian Dobre este noul primar al orasului Ploiesti

Adrian Dobre (PNL) este noul primar al orasului Ploiesti, conform unor surse myploiesti.ro. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu, aflat pe locul 2 in topul preferintelor ploiestenilor. După centralizarea rezultatelor din 60 de secții de vot, Adrian Dobre avea un avantaj de 2.000 de voturi față de următorul clasat. Diferenta s-a mentinut pana la final, conform numaratorii paralele. N-a fost tocmai o surpriza: in sondajele PoliticScan, Adrian Dobre avea prima șansă în cursa pentru Primăria Ploiești cu aproximativ 35% intenție de vot. 

Adrian Dobre are 40 de ani, este ploieștean, căsătorit și are un copil. Economist. A fost preşedintele PDL Ploieşti, subprefect şi prefect de Prahova, dar și candidat al PDL la șefia CJ Prahova. A devenit candidatul PNL la Primăria Ploiesti după ce colegul său, Adrian Volosevici, s-a retras din cursă. Voturile obtinute de Dobre la Ploiesti deschis calea si pentru ocuparea, de catre PNL, a sefiei Consiliului Judetean Prahova. 

Adrian Dobre a castigat alegerile cu un program electoral care include construirea unui nou Spital Municipal de Urgenţă, care să includă şi Spitalul de Pediatrie, continuarea proiectului de reabilitare termică a blocurilor, achiziţionarea a 30 de tramvaie noi, realizarea unui centru sportiv indoor şi outdoor, readucerea la Ploiesti a Festivalelor de Film, de Jazz, şi de Teatru de Revistă pentru copii.

"Alegerile locale s-au încheiat. A fost o perioadă dificilă, în care am avut o campanie electorală grea, dar frumoasă. Am simţit sprijinul echipei PSD Ploieşti, oameni care au avut încredere în mine şi m-au susţinut necondiţionat. Le mulţumesc în primul rând ploieştenilor, atât celor care m-au votat, cât şi tuturor celor care s-au prezentat la urne, dând dovadă de responsabilitate şi de spirit civic. În felicit pe domnul Adrian Dobre, iar dumneavoastră vă promit că vom continua împreună. Vom propune Ploieştiului un plan de dezvoltare pe 20 de ani care să ţină cont de ceea ce toţi politicienii au promis în campania electorală. Ţine de responsabilitatea şi respectul nostru faţă de cetăţeni să ne ţinem de cuvânt.”, a scris pe Facebook Cristian Ganea. 

"Dragi ploieșteni, vă mulțumesc tuturor acelora dintre dumneavoastră care, votându-mă, ați investit încredere în mine și în proiectele pe care vi le-am propus pentru orașul în care trăim. Nu ați fost puțini deloc! Ca liberal autentic, respect, însă, voința majorității: Îl felicit pe noul primar și îi doresc un mandat bun, liniștit și eficient. Depinde numai de dumnealui să fie așa! Doresc, de asemenea, să le mulțumesc echipei mele de campanie, colegilor înscriși în cursa pentru Consiliul Local Ploiești, pentru Consiliul Județean, dar și prietenilor care au candidat pentru funcții de primari și consilieri ALDE în celelalte localități ale județului", a transmis si Gratiela Gavrilescu, candidata ALDE.

Clasament CANDIDAȚII la PRIMĂRIA PLOIEȘTI

  1. Adrian Dobre (PNL) - 21.837 voturi
  2. Cristian Ganea (PSD) - 17.544 voturi
  3. Grațiela Gavrilescu (ALDE) - 7.434 voturi
  4. Daniel Savu (Independent) 6.234 voturi
  5. Voturi nule - 4.720 voturi
  6. Cătălina Bozianu (PMP) - 3.253 voturi
  7. Radu Popescu (Independent) - 2.846 voturi
  8. Marius Fenichiu (Independent) - 2.677 voturi
  9. Raul Petrescu (UNPR) - 1.206 voturi
  10. Iulian Teodorescu (PRM) - 1.100
  11. Gabriela Anghel (PND) - 815 voturi
  12. Fabio Cârstea (PRU) - 650 voturi
  13. Mircea Chirițescu (PSRO) - 489 voturi
  14. Marian Enache (Independent) 

În Consiliul Local Ploiesti, PSD are 11 mandate, PNL 10, ALDE 4, iar PMP 2. Lista consilierilor locali posibili:

PSD

  1. Cristian Ganea
  2. George Botez
  3. Marius Dinu
  4. Marilena Stanciu
  5. Răzvan Ursu
  6. Florina Alina Sorescu
  7. Andrei Gheorghe
  8. Donald Constantin
  9. Ștefan Dănescu
  10. Sanda Drăgulea
  11. Robert Vascan

PNL

  1. Adrian Dobre
  2. Alexandri Nicolae
  3. Gheorghe Sârbu
  4. Zoia Staicu
  5. Paulina Drăgușin
  6. Florin Neagu
  7. Gheorghe Popa
  8. Cristina Enache
  9. Aurelian Tudor
  10. Băzăvan Larisa * plus/minus Iulian Bolocan și Puiu Neagu

ALDE

  1. Grațiela Gavrilescu
  2. George Pană
  3. Marius Mateescu
  4. Paul Palaș

PMP

  1. Cătălina Bozianu
  2. Bogdan Hodorog

 

Citeste si Ce vreau eu de la noul primar al Ploiestiului.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework