Alexandra Olteanu este noua imagine a AFI Palace Ploiesti

Alexandra Olteanu este noua imagine a AFI Palace Ploiesti

Ploiesteanca Alexandra Olteanu este noua imagine a AFI Palace Ploiesti, ea primind azi, de la managerul Oana Vijiala, un cec in valoare de 12.000 de lei. Alexandra a intrat pe lista scurtă a finaliștilor concursului organizat de Afi Ploiesti in urma voturilor primite pe facebook, dupa care un juriu, din care a facut parte si celebrul fotograf Gabriel Hennessey a ales intre cei cinci. A castigat ea pentru ca oficialii mall-ului cred ca multi clienti se pot regasi intr-o femeie de 27 de ani, casatorita, cu un copil. Conform contractului incheiat cu AFI Ploiesti, Alexandra Olteanu va participa, timp de un an, la toate actiunile de imagine/promovare ale mall-ului. 

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS si un VIDEO cu Alexandra AICI.

AFI Palace Ploiești adoptă în această toamnă o nouă strategie de comunicare, cu un mesaj centrat pe consumator, precum și o nouă abordare strategică orientată spre implicarea în comunitatea locală. Astfel, noul mesaj ce exprimă și noua poziționare a centrului comercial este ”AFI Palace Ploiești. Un mall pentru tine”.

„În cei aproape trei ani de la deschiderea centrului nostru comercial în Ploiești am dorit să fim cât mai aproape de comunitatea locală și am implementat multiple proiecte cu scopul de a răspunde nevoilor și dorințelor ploieștenilor. În continuare ne dorim să rămânem implicați și de aceea noul nostru mesaj vine să susțină strategia noastră de a fi aproape de ploieșteni și de a ne adapta constant nevoilor și cerințelor publicului de aici. Vom avea în vederea atât diversificarea mixului de branduri, dar și crearea de oportunități de petrecere a timpului liber prin evenimente tematice în centrul comercial.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești. AFI Palace Ploiești împlinește anul acesta trei ani de la deschidere

Anul acesta, AFI Palace Ploiești a adus o serie de branduri în premieră pentru județul Prahova, precum brandurile de haine Pimkie și Tally Weijl și centrul de divertisment pentru familii și tineri, MAXFUN. Până la finalul anului au fost anunțate noi deschideri, AFI Palace Ploiești completând portofoliul de magazine cu branduri cunoscute. În luna octombrie va avea loc deschiderea primei cafenele Starbucks din județ, precum și a unui magazin Calzedonia. Tot în toamna acestui an va fi inagurat și magazinul de încălțăminte Deichmann.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework