Menu
Tablet menu

cat a costat cea mai scumpa bicicleta vanduta vreodata in Ploiesti

Pentru cei mai multi dintre noi, o bicicleta nu are de ce sa coste mai mult de 300-400 de lei. Asta desi, pe timpuri, romanii cheltuiau o leafa bunicica pentru un "Pegas" sau pentru un "Tohani". Au aparut, insa, si bicicletele premium, care ofera garantia unui cadru care nu se indoaie, a unor frane care tin si a unor viteze superioare. La aceste biciclete, pretul incepe de la 2.000 de lei.

Dincolo de aceste biciclete, exista bicicletele de lux. Si da, orasul Ploiesti este o piata buna pentru ele. O dovedeste Carbon Bike Ploiesti, importatorul bicicletelor italiene Bianchi si care a vandut, anul acesta, o bicicleta la pretul de 55.000 de lei, adica peste 12.000 de euro. Posesorul ei ar fi putut sa-sui cumpere o Dacia Logan, sau o Skoda Rapid, sau un Renault Clio, sau un Ford Fiesta, noi-noute, direct din showroom.

Ce are aceasta bicicleta atat de special, incat valoreaza 12.000 de euro? Citeste mai multe aici.

site-ul Carbon Bike

pagina de facebook Carbon Bike

locatia smagazinului Carbon Bike Ploiesti - coordonate waze

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III