Cand este cel mai bine sa inoti: dimineata, la pranz sau seara?

Cand este cel mai bine sa inoti: dimineata, la pranz sau seara?

In acest articol iti punem la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie ca sa alegi ora de inot in functie de nevoile tale si de beneficiile concrete, cat si unde poti inota in conditii bune in Ploiesti.

Daca mergi sau iti doresti sa mergi la inot, probabil ca stii ca poti alege sa inoti la diferite ore ale zilei. Multe persoane isi stabilesc orele de inot in functie de programul de la scoala sau de la serviciu. Ceea ce trebuie sa stii este ca inotul la diferite ore te ajuta in diferite moduri. Iar daca mergi la inot dimineata, ai cateva avantaje, scrie bunadimineata.ro.

Ce castiga persoanele care inoata dimineata /motive pentru care sa mergi la bazin cat mai devreme

Aspectele pozitive ale inotului de dimineata sunt:

  1. Ramai energic si cu o stare de bine pentru tot restul zilei.
  2. Majoritatea bazinelor sunt mai libere in aceasta perioada a zilei, ceea ce te scapa de aglomeratie si iti ofera un timp linistit pe care ti-l poti dedica tie, fara a face eforturi de concentrare.
  3. Vara este mult mai usor sa mergi la antrenamentul de inot dimineata, avand in vedere ca soarele rasare foarte devreme.
  4. Daca ai avut parte de o noapte cu un somn agitat, atunci inotul te va ajuta sa te relaxezi si sa te umpli de energie. 
  5. Nivelul de testosteron este cel mai ridicat dimineata, iar acest lucru este foarte util atunci cand iti doresti sa te antrenezi intens.
  6. Este o varianta extrem de eficienta de a elibera stresul acumulat

Nu uita ca pentru a te pregati de antrenamentul de inot, ai nevoie de o incalzire adecvata, dar si ca inotul in orice moment al zilei este mai bun decat sa nu inoti deloc.

In Ploiesti, alegerea perfecta pentru inotul de dimineata este piscina interioara Pik Elegance, una dintre cele mai frumoase, mari si binedotate piscine din zona. Programul la piscina Pik Elegance incepe la 6 dimineata, adica foarte devreme, comparativ cu alte piscine.

Detalii AICI.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework