Menu
Tablet menu

foodtruck la Ploiesti - premiera - Bully's Burger Story

Food Truck angajează personal fast food pentru Ploiesti", scrie in anuntul postat pe olx pe 25 ianuarie 2018. "Ne prezentăm într-un Burger Truck si cucerim acum orasul tau prin conceptul nostru unic, prin gustul deosebit al burgerilor si prin calitatea inalta a produselor. Dacă ești pasionat de bucătărie si doresti sa lucrezi intr-un business ce este in crestere, nu ezita sa ne contactezi. Posturi disponibile: - Casier - Personal bucătărie. Program de lucru: o zi lucratoare - o zi libera sau doua zile lucratoare - doua zile libere", se mai mentioneaza in anunt.

Afacerile cu mancare "din camion" par sa aiba mare succes in Bucuresti. Singura problema este legislatia, inca neadaptatata la acest domeniu. Nu exista nici macar cod CAEN pentru tipul asta de activitate. Toate cerintele sunt anapoda si imprumutate de la restaurante si firme de catering insa nu pot fi respectate nicidecum imntegral de un food truck. Cea mai amuzanta hartie pe care trebuie sa o afiseze proprietarul unui foodtruck este cea cu anuntul “pastrati bonul fiscal pana la iesisrea din unitate”

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III