O pisica din Ploiesti lanseaza o carte la Sofisticat

O pisica din Ploiesti lanseaza o carte la Sofisticat

Cei 2.400 de fani de pe facebook ai motanului Ghena au primit deja vestea: Jurnal de Ghena pentru copii se lanseaza sambata, 14 aprilie, la Sofisticat International Spring Show. Prima editie, Jurnal de Ghena pentru adulti, se vinde deja, de doua luni, pe edituraunivers.ro, iar feedback-ul venit de la cititori a fost unitar: "este o carte amuzanta la maxim, si copilul a vrut sa o citeasca, cand a vazut ca e scrisa de o pisica, dar n-am putut sa i-o dau din cauza limbajului folosit". Ghena si-a insusit critica si a scris inca o varianta a cartii, din care desenele inadecvate si cuvintele urate lipsesc, dotata cu o noua coperta, mai potrivita pentru publicul tanar.

In ambele carti, cititorii mici si mari vor gasi povestea unui pisoi gasit acolo unde oamenii arunca de obicei lucruri. Ghena povesteste cu candoare despre tot felul de lucruri pe care le face, din primele luni de viata pana la momentul cand a ajuns la ghena si apoi a fost adoptat. Textul prezinta o pisica asa cum avem toti: afectuoasa doar cand vrea ea, in fiecare zi la fel de dedicata mancarii, cu nazuri si preferinte, dar mereu suficient de adorabila cat sa fie iubita si rasfatata. Sofisticat International Spring Show va fi singurul loc din offline in care vor putea fi gasite cartile Jurnal de Ghena pentru adulti si Jurnal de Ghena pentru copii, de negasit in nici o librarie din Romania. Asadar, nu le ratati.

Si Ghena isi va face prima sa aparitie publica de la momentul in care a devenit o celebritate pe retelele sociale. Motanul-scriitor va veni insotit de animalul lui de companie, Bogdan Stoica, autorul unui manual de fotografie cu telefonul si al seriei de carti "Tipul din filme nu exista".

Referinte:

pagina oficiala: www.facebook.com/jurnaldeghena/

prezentarea Jurnal de Ghena pentru adulti: https://bogdanstoica.ro/blog/item/21117-jurnal-de-ghena-cum-s-a-scris-cartea 

prezentarea Jurnal de Ghena pentru copii: https://bogdanstoica.ro/blog/item/21299-jurnal-de-ghena-pentru-copii-povestea-pisoiului-gasit-la-gunoi 

In weekendul de dupa pasti, iubitorii de pisici sunt asteptati la Romexpo, unde are loc Sofisticat, editia de primavara. Vino să afli poveștile celor mai frumoase pisici, la #ROMEXPO, pe 14 și 15 aprilie, în prima expoziție felină multisistem. Printre atractii, SINGAPURA, considerată oficial cea mai mică rasă de pisică domestică din lume, dar si pisici din rasele Persian, Exotics, Maine Coon, Norwegian Forest Cat, Ragdoll, Turkish Angora, Bengal, British Shorthair, Devon Rex, Don Sphynx, Russian Blue, Sphynx, Burmese, Orientals and Siamese, Sacred birmans, Siberian. tot la aceasta editie, se anunta lansarea unei carti, Jurnal de Ghena pentru copii. Targul este deschis intre orele 10 dimineata - 5 dupa amiaza, sambata si duminica. Ca la fiecare editie, Sofisticat va incurajeaza sa adoptati o pisica fara stapan. Invită-ți prietenii să participe la eveniment: www.facebook.com/events/1191054340998288 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework