Iulie, luna cu cele mai bune preturi la apartamente in Ploiesti

Iulie, luna cu cele mai bune preturi la apartamente in Ploiesti

Concurenta tot mai acerba de pe piata imobiliara este in avantajul cumparatorului, sustine Dan R., expert si broker imobiliar. "S-au dus vremurile cand puteai cumpara doar apartamente in blocuri vechi, comuniste, nesigure si cu infrastructura uzata. Lumea poate, in sfarsit, sa aleaga o locuinta noua, fie in functie de confortul oferit, fie de termenul de livrare, fie de solutia de plata oferita de dezvoltator".

La capitolul solutii de plata, cea mai buna oferta este oferita de Rezidential 9 Mai Ploiesti, ansamblul rezidential din zona de Vest a orasului. Aici, un apartament se poate cumpara cu un avans de nici 3.000 de euro. Vezi detalii aici.

La capitolul cel mai bun pret, exista, in acest, moment, de vanzare, apartamente cu doua camere si 57 mp construiti, in blocuri noi proiectate sa reziste la seisme de 9 grade, la numai 50.000 de euro. Vezi detalii aici.

Când alegem un apartament, trebuie să ne uităm bine la toate detaliile.

  • Nu trebuie să ne cumpărăm o locuință înghesuită și întunecoasă. Există apartamente mici și cochete ,dar care nu te costă cu mult mai mult. Important este confortul de care ne vom bucura în viitoarea casă.
  • Verifica arhitectura blocului, calitatea construcției și a materialelor folosite, eficiența termică și energetică a locuinței.
  • Amplasarea și reputaţia zonei sunt si ele importante. Alege un cartier nou, sigur, dezvoltat şi recunoscut în oraş, bine conectat la mijloacele de transport public, la infrastructură rutieră a orasului.
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework