Menu
Tablet menu

Vrei o firma in Estonia? Uite cum o deschizi.

In Estonia poti sa deschzi o firma foarte usor, in cateva ore, online. Estonia este parte din UE si ofera un concept numit e-Residency. Adica poti fii un e-Resident estonian fara sa locuiesti in Estonia. E-Residency este deschis tuturor oamenilor, indiferent de locatia geografica care au un pasaport valid si care pot sa contacteze o ambasada sau consulat Estonian pentru identificarea biometrica. E-Residency este un document de identitate digital care permite detinatorilor sa acceseze servicii publice si provate si sa semneze documente digitale in tarile UE. Detinatorii de card e-Residency se pot loga in portalul Estonian de inregistrare al firmelor si sa infiinteze un SRL. Nu este necesar un capital minim de incepere si taxa ceruta de statul Estonian la infiintarea unei firme este de €190. Unele firme faciliteaza si angajarea serviciilor de contabilitate. Tot procesul se face online. O companie care nu este inregistrata pentru TVA trebuie sa depuna actele contabile odata pe an. Cele inregistrate in scop de TVA trebuie sa depuna actele lunar. Estonia beneficiaza de un sistem de taxare foarte simplu in comparatie cu alte state din UE. 

Procesul durează 12 zile: ai firma înființată. Aproape orice interacțiune cu statul, gen plătit de taxe, coduri de import le iei online. Nu ai nevoie de un sediu fizic, nu trebuie să plătesti, lucrezi de acasă, din cafenele, de oriunde. 

Detalii pe https://1office.co/blog/e-residency/ 

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III