Menu
Tablet menu

Ploiesti - Vrei să petreci o seară cu aroma de jazz si de cafea?

Vineri, 27 septembrie, de la ora 16:00, ești invitat la Jazz & Coffee PartyPloiești Jazz Trio, band-ul Filarmonicii “Paul Constantinescu”, va cânta și vă va încânta cu un concert extraordinar live sus pe terasă. Instrumențiștii care vor da tonul unei seri speciale sunt: Sorin Zlat la pian, Răzvan Cojanu la bas și Laurențiu Ștefan la tobe.

Vino să te bucuri de muzică de calitate, great times alături de prieteni, cafea bună și cocktailuri colorate pe bază de cafea! După concert, facem reload cu muzică electro-jazz by DJ Cristian Mihalache.

Vrei să petreci o seară specială cu aromă de jazz și cafea?

Dă “going” la event și vino la Info Point în perioada 20 – 26 septembrie să îți iei biletul pentru acces gratuit! Intrarea la Jazz & Coffee Party se face doar pe bază de bilet. Dacă te grăbești și te numeri printre primii 40 care ridică biletul, primești un voucher care îți aduce o cafea gratuită!

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu“.

Citește regulamentul campaniei aici.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III