Menu
Tablet menu

24 piese de mobilier facute din schiuri

Poti face mobilier din schiuri? Da, poti. Trebuie sa fii indemanatic, sa te uiti cum au procedat altii si sa nu te grabesti. 

Daca ai doar un schi vechi, fa din el un suport de carti de vizita, sau o veioza, sau un mini-rastel pentru sticle de vin sau unul pentru lemnele necesare sobei sau semineului, dar si un desfacator de beri.

Cu doua schiuri vechi, poti face un tablou, o rama foto,un cuier de perete sau un suport de prosoape sau o casuta pentru pasari.

Din trei schiuri vechi poti face o carcasa eleganta pentru un cos de gunoi sau o scrumiera cu picior, o lustra, o banca, un decor de gradina sau un decor de perete.

Cu patru schiuri vechi poti face o minibiblioteca, un taburet sau un cuier de podea, dar si un interesant suport pentru fotografii.

De la cinci schiuri vechi in sus, poti face tot ce am scris deja dar si un fotoliu, o masuta, sau chiar un pat.

Daca vrei sa vezi cum au facut altii cele 24 de piese de mobilier enumerate, facute din schiuri, uita-te pe acest album foto postat de myploiesti.ro pe facebook. Succes!

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III