Menu
Tablet menu

Daca as fi primarul Ploiestiului - episodul 002

"Daca as fi primarul Ploiestiului n-as mai permite o asfaltare atat de profund gresit facuta. Despre asta e vorba in poza pe care v-o trimit. S-a asfaltat gresit, fara un profil lateral corect al stratului de bitum montat, iar vazand ca exista riscul de a intra apa intre straturi, de a ingheta acolo si de a distruge tot stratul de asfalt, s-a pus acel mastic cauciucat (dara mai neagra la culoare care se vede pe asfalt). Nu cred ca Primaria a platit pentru peticeli, desi vad ca le accepta".

(Constantin)

Ai vreo idee care ar imbunatati viata in Ploiesti? Ai o nemultumire vis-a-vis de o anumita stare de fapt? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de facebook. Citeste toate mesajele numite DACA AS FI PRIMARUL PLOIESTIULUI si gandeste pentru Ploiesti. 

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III