Menu
Tablet menu

Daca as fi primarul Ploiestiului - episodul 003

"Daca as fi primarul Ploiestiului as traversa si l-as amenda pe nesimtitul care isi pune lazile de fructe pe trotuar. Dupa care l-as da afara de acolo cu tot cu taraba, sunt destule fructe in Piata, nu e nevoie sa fie vandute si in parc. Dupa care l-as da afara pe ala care a semnat contractul prin care avem corturile acelea mizerabile in fata unui monument istoric, Halele Centrale, copia halelor din Paris".

(Ileana)

Ai vreo idee care ar imbunatati viata in Ploiesti? Ai o nemultumire vis-a-vis de o anumita stare de fapt? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de facebook. Citeste toate mesajele numite DACA AS FI PRIMARUL PLOIESTIULUI si gandeste pentru Ploiesti. 

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III