Menu
Tablet menu

De la Roxana - Mutati statia de autobuz care a omorat un student!

Va scriu, in numele mai multor mame care au copii la scolile din Zona Vest Ploiesti, urmatoarele: Traseul 23 efectuaza transport persoane (firma ATOMIC IMPEX SRL) zilinic din 15 in 15 minute,dimineata pana in ora 08:00, si din 30 in 30minute dupa ora 08;00 avand trei statii in satul Strejnicu, comuna Targsoru Vechi, Jud.Prahova. Ultima statie unde coboara toate persoanele care platesc un bilet in valoare de 1,60RON (pentru aproximativ 2-2,5km) este la baiera  de la Lidl. Oamenii coboara unde sunt lasati, pe partea dreapta sau pe partea stanga functie de bariera care poate fi ridicata  sau nu, si traverseaza fara sa beneficieze de o trecere de pietoni, sau un pasaj peste 4 sau 5 linii linii cai ferate, unde traficul trenurilor este foarte intens fiind foarte aproape de Gara de Vest Ploiesti si de CFR-Triaj Ploiesti,sunt oprite trenuri de marfa etc. 

Dupa ce cu ajutorul lui Dumnezeu, scapa de trafic, de masini, de autobuzul care in acest timp intoarce pentru a pleca spre Strejnicu, oamenii traverseaza caile ferate si nu au pe unde merge, deoarece pe partea cu magazinul LIDL nu exista un trotuar pentru pietoni si fiecare se strecoara printre masinile care stationeaza sau se deplaseaza in functie de bariera care poate fi ridicata  sau nu. Statia nu este amenajata conform standardelor existente, spatiul nu este iluminat, sunt si 20-30 caini maidanezi in zona. 

Nu sunt trotuare si in zona respectiva este un depozit de materiale reciclabile, unde periodic, din ambele sensuri, vin masini de mare tonaj. In ”statia ” respectiva nu mai opresc alte mijloace de transport in comun,deci nu exista legatura cu alte zone. Din cate cunosc, intr-o statie de autobuz ar fi normal sa opreasca mai multe trasee care sa faca legatura cu alte zone ale orasului. Anul trecut, a decedat un baiat, student in varsta de 21 ani, calcat de tren in timp ce se deplasa pentru a se urca in traseul 23. 

Cineva a instalat o baraca de metal, pe care o denumesc statie de autobuz, printre gropi, maidanezi si un centru de colectare-fier vechi, De fapt, e un loc unde sute de oameni au viata pusa in pericol zilnic. Solutia poate fi mutarea traseului pe la Podul Inalt-Coca Cola Ploiesti, pe unde se deplaseaza toate mijloacele de transport in comun din Cartierele Ploiesti Vest, Negoiesti, Stancesti, Targsoru Vechi si altele.

In imagine, raspunsurile oferite de autoritati, pana acum. Problema e in curtea Primariei Ploiesti si a Consiliului Judetean Prahova.

-------------------------

Ai ceva de transmis autoritatilor? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si mesajul tau va ajunge aici: www.myploiesti.ro/mesajedinploiesti

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la m[email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III