Menu
Tablet menu

Bataie de joc, sa-ti faci buletin la Mizil - Mesaj de la Grig

Stiti cum decurge procedura de a face o carte de identitate la Mizil? E o bataie de joc care dureaza 30-45 de zile. E strigator la cer. Patru zile stai pe drumuri sa le pierzi ca sa-ti ia in final actele si apoi sa stai la cozi mici, de 10-12 persoane si apoi se faca ora 12 si sa-ti inchida usa in nas. Patru ore ptr 10-12 persoane?????? Cred ca nu STIE SA CITEASCA SAU SA FACA ACTELE acea persoana de acolo. Si apoi sa-ti zica ca e gata in 30-45 de zile???? Daca era zi de vot, era gata intr-o zi. Suntem oameni si platim taxe de ne sar ochii si astia-s bat joc de noi. Eram ca vacile la taiere acolo. Nu am reusit sa intru in prima serie de dimineata, abia in a doua serie de la 15.00 la 18.30, dupa lupte majore, calcari in picioare, precum vacie, am reusit sa intru. Asta la al 4-lea drum Ceptura-Mizil. Practic, am cumparat buletinul cu 120 lei cu taxe cu tot. 

Ai o problema? Scrie-ne-o la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si o publicam.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III