Menu
Tablet menu

E cel mai amarat parbrizar din Ploiesti. Da-i un leu. Un singur LEU.

Sambata seara, in Ploiesti. E o ceata de-ti bagi degetele in ochi si un singur grad, pe plus. In intersectia de la McDonald's Nord, frigul pare sa-i fi gonit pe ceea ce ploiestenii considera, pe buna dreptate, cei mai agresivi parbrizari ai Ploiestiului. Asa ca are voie sa faca un ban, muncind, si piciul asta, de nici opt ani. Mic, slab, intr-o geaca rupta, se lupta cu o racleta cat capul lui. La masinile SUV nici nu ajunge bine, sa spele geamurile.

Nu-l vede nici politia, care sa-i ia parintii la rost ca au scos piticul la produs pe o asemenea vreme, nici Protectia Copilului, celebra pentru ca "nu lucreaza in weekend", de parca abuzurile asupra copiilor se fac dupa un program, de luni pana vineri. 

Asa ca singura solutie ca acest amarat de un metru inaltime sa ajunga inapoi la caldura este sa-si faca banii pentru care a fost trimis in frig, in strada. Daca ajunge langa masina ta, inseamna ca vii ori de la Kaufland, ori de la Carrefour, ori de la mall. Sigur ai niste bani in plus in buzunare, nu?

Da-i macar un leu, fie ca-ti spala sau nu parbrizul. Un singur leu. Si da mai departe linkul asta. sa-l vada cat mai multi.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

5 comentarii

 • Oana

  Crezi ca dupa un target atins, indiferent de ora, il lasa sa plece din intersectie? Eu zic ca va sta acolo cu atat mai mult cu cat ii veti oferi bani. Nu ii mai dati bani daca intr-adevar va e mila de el

  postat de Oana Link la comentariu
 • dfedfd

  Bai inteligentilor i-am vazut eu p-astia de la intersectie de la nord cum ii strange unu cu un SUV seara si le ia banii, probabil ala are si "grija" de ei. Asa ca nu le mai dati niciun leu, vor ajunge indirect la interlopul ala.

  postat de dfedfd Link la comentariu
 • Teasta

  O bucata de paine nu ii da nimeni dar sa-l trimiteti in gura autoritatilor sunteti primi . Rusine de tara asta si ca va numiti romani . Romanilor care sunteti .

  postat de Teasta Link la comentariu
 • Vlad Craioveanu

  Luati-l acasa!

  postat de Vlad Craioveanu Link la comentariu
 • Mihaela

  Dandu-i un leu nu-l ajutati, incurajati exploatarea minorilor !!! Anunțati autoritățile daca vreți sa faceți un lucru bun!

  postat de Mihaela Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III