Menu
Tablet menu

Rezultate Evaluare 2014 - Toate notele pe Ploiesti - lista celor mai bune LICEE din Ploiesti

Petre Năchilă, şeful Inspectoratului Şcolar Prahova: "81,2% dintre candidaţii care au susţinut Evaluarea Naţională 2014 în Prahova au obţinut note peste 5 la examen. Cel mai mare procent, 20,11%, este reprezentat de mediile cuprinse între notele 8 şi 9. Doar 9 elevi au luat nota zece la examenul de limbă română, in timp ce 200 – au obtinut nota 10 la matematică - inca un efect al lipsei lecturilor. De asemenea, 21 de elevi din judeţ au obţinut medii între 9 şi 9.99, iar trei candidaţi au luat nota maximă, 10. La celălalt pol, 1.005 absolvenţi de clasa a VIII-a au luat medii sub 5, iar trei dintre ei au luat nota 1 la ambele probe. La Evaluarea Naţională 2014 s-au înscris 5.336 de candidaţi din Prahova, iar 5.330 dintre ei s-au prezentat la ambele probe. 

Rezultate Evaluare Naţională 2014. Cei care au susţinut examenul vor afla vineri, pe 27 iunie, rezultatele. Rezultatele la Evaluare Naţională 2014 se afişează la şcolile unde elevii au susţinut examenul până cel târziu vineri la ora 16:00. Notele la Evaluare Naţională vor fi publicate pe Edu.ro.

Rezultate Evaluare Naţională 2014, pe Edu.ro. Toate notele pe Ploiesti şi lista celor mai bune licee din Ploiesti 

Rezultate evaluare naţională 2014 - Edu.ro. Elevii de clasa a VIII-a care au susţinut examenul de Evaluare Naţională 2014 află vineri, 27 iunie, notele obţinute la cele două, respectiv trei probe date. Rezultatele la Evaluare Naţională 2014 se afişează la şcolile unde elevii au susţinut examenul până cel târziu vineri la ora 16:00. Notele la Evaluare Naţională vor fi publicate pe Edu.ro. Ierarhia medilor de admitere la liceu va fi făcută publică pe 4 iulie, pe site-ul Edu.ro. Absolvenţii claselor a VIII-a care au susţinut examenul de Evaluare Naţionala 2014 află ce note au obţinut la limba şi literatura română, la limba maternă şi la matematică, probe susţinute în intervalul 23-25 iunie.  

REZULTATE ŞI CELE MAI BUNE LICEE din Ploiesti

REZULTATE ŞI CELE MAI BUNE LICEE din PRAHOVA

Rezultate Evaluare Naţională 2014. Calendar Admitere Liceu 2014

După publicarea rezultatelor finale la Evaluare Naţională 2014, elevii claselor a VIII-a trebuie să meargă la şcolile pe care le-au absolvit şi să completeze fişele de înscriere pentru repartizarea computerizată în vederea admiterii la liceu. Emoţiile pentru elevii de clasa a VIII-a se vor sfârşi abia pe 16 iulie când vor afla la ce liceu au fost admişi

4 – 8 iulie - Elevii de clasa a VIII-a completează fişele de înscriere alături de  părinţiilor, asistaţi de diriginţi şi se introduc în baza de date computerizată  datele din  fişele de înscriere

5 – 9 iulie - Are loc verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor editate de calculator,  se corectează greşelile în baza de date computerizată.

10 iulie - Este ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere judeţene şi la cele de la Bucureşti. În acelaşi timp se publică transmite şi lista absolvenţilor care nu participă la repartizarea computerizată.

11 iulie - Are loc transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judeţene/al municipiului Bucureşti la Centrul Naţional de Admitere

12 - 13 iulie - Verificarea şi corectarea bazelor de date de către Comisia Naţională de Admitere şi comisiile de admitere judeţene/a municipiului Bucureşti, transmiterea modificărilor la comisia naţională

14 iulie  - Corectarea erorilor şi confirmarea încheierii modificărilor

15 iulie - Repartizare Computerizată  în învăţământul liceal  de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2014 - 2015

16 iulie  - Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal  de stat din judeţ/municipiul Bucureşti

16 iulie - Afişarea de către fiecare unitate de învăţământul liceal  a listei candidaţilor repartizaţi în acea unitate

17 iulie -25 iulie - Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi

Rezultate evaluare naţională 2014. Gândul vă oferă în timp real toate informaţiile despre Rezultate Evaluare Naţională 2014, soluţionarea contestaţiilor şi rezultate finale la Evaluare Naţională 2014, precum şi rezultatele repartizării computerizate pentru admiterea în liceu, care vor fi publicate şi pe edu.ro.

Rezultate evaluare naţională 2014. Când se depun contestaţiile

Elevii nemulţumiţi de rezultate la Evaluare Naţională 2014 pot depune contestaţii vineri, 27 iunie, în intervalul 16:00-20:00. Rezultatele după contestaţii vor fi publicate pe 1 iulie. Modificarea notei se face numai dacă între nota iniţială şi cea rezultată în urma recorectării există o diferenţă, în plus sau în minus, de cel puţin 0,50 de puncte. Astfel, dacă un elev a obţinut iniţial nota 9, iar în urma contestaţiei a obţinut 9,20, rămâne cu prima notă. 

În cazul în care o lucrare a primit iniţial cel puţin 9,50, nota definitivă este nota acordată de comisia de contestaţii, în urma reevaluării, potrivit Metodologiei de Organizare şi Desfăşurare a examenului. 

În situaţia în care se constată diferenţe de notare mai mari de 2 puncte, în plus sau în minus, între notele de la evaluarea iniţială şi cele de la contestaţii, preşedintele comisiei de contestaţii decide reevaluarea lucrărilor respective de către o altă comisie.

Rezultate evaluare naţională 2014. Cum se calculează media pentru admiterea la liceu

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2014 sunt foarte importante pentru admiterea la liceu în condiţiile în care, de anul acesta, notele obţinute reprezintă 75% din media de intrare la liceu, iar media ciclului V-VIII are o pondere de 25%. Până în 2013, media de admitere la liceu era compusă în proporţii egale din media claselor V-VIII şi media obţinută la examenul de Evaluare Naţională 2014.

Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru). Unde:  MA = media de admitere;  ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a.

Rezultate Evaluare Naţională 2013, înainte de contestaţii

Anul trecut, aproape 76% dintre elevii care au susţinut examenul de Evaluare Naţională  au obţinut medii peste 5, cu aproape 10 puncte procentuale mai mulţi decât în 2012. Cea mai bună performanţă s-a înregistrat în judeţul Brăila, unde aproape 90% dintre elevi au obţinut medii peste 5, la polul opus aflându-se judeţul Olt, unde doar 61% dintre absolvenţii claselor a VIII-a care au susţinut examenul de Evaluare Naţională au obţinut medii peste 5.

Ponderea elevilor care au reuşit să obţină o medie peste 5 a scăzut în ultimii ani. Astfel, în 2011 aproape 82% dintre elevi au luat peste 5, în 2010 - 85,97%, în 2009 - 88,90%, în 2008 - 89,93%.

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Ploiesti

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Azuga

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Baicoi

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Blejoi

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Boldesti-Scaeni

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Busteni

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Campina

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Ciorani

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Comarnic

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Mizil

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Plopeni

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Sinaia

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Slanic

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Urlati

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Valenii de Munte

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III