Menu
Tablet menu
Bunic inconstient la Sala Sporturilor Bunic inconstient la Sala Sporturilor

Bunic inconstient la Sala Sporturilor - GALERIE FOTO

Va lasati copiii, cu bunicii, prin parc? Data viitoare alegeti un parc fara luciu de apa, pentru ca bunicii nu se gandesc mereu la eventualele nenorociri care ar putea aparea. Dovada? Bunicul din GALERIA FOTO de mai jos.

El este pe alee, singur. Nepotul este pe malul inclinat si alunecos al lacului artificial de la Sala Sporturilor. Pustiul incearca sa atinga, cu un bat, un pahar de plastic care pluteste pe apa. Se intinde tot mai mult, abia isi mai tine echilibrul. Bunicul supravegheaza doar aparent scena.

De ce "aparent"? Pentru ca este la mai mult de trei metri de copil. Pentru ca in mod sigur nu si-ar putea tine echilibrul pe malul inclinat la 45 de grade, daca ar vrea sa-si tina nepotul. Pentru ca acolo apa este mai inalta cu cel putin 30 de centimetri decat copilul, iar daca acesta ar cadea, sansele de a fi salvat sunt minime.

Morala? Priviti imaginile de mai jos si luati aminte.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III