Menu
Tablet menu

Distracție de groază pe tărâmul vrăjit la Ploiești Shopping City

De Halloween, Ploiești Shopping City promite distracție ceva de groază pentru cei mici.  Concursuri, momente artistice, photo corner, personaje fantastice, face painting, trick or treat și ateliere creative, de toate vor avea parte copiii ce vor alege să petreacă cel mai înfiorător weekend din an în mall-ul din nordul orașului. 

Vineri, școlile și grădinițele se vor duela în cântece, poezii și piese de teatru în cadrul celui mai terifiant concurs de talente. Toți piticii vor fi costumați și vor pleca acasă cu premii dulci. 

În plus, pe toată durata celor 3 zile de distracție monstruoasă, personaje fantastice vor fi prezente în mall , iar cei mici vor avea parte de concursuri și jocuri interactive, face painting și modelaj de baloane. Cei ce vor pleca la colindat în magazinele partenere din Ploiești Shopping City și vor spune cuvintele magice “TRICK OR TREAT” vor fi răsplătiți cu bomboane.   

Cei ce iubesc fotografiile pot alege să se pozeze cu unul dintre zecile de costume de groază de la photo corner-ul special amenajat. Mai mult, aceștia vor primi cadou cea mai reuşită poză a lor.  

Sâmbătă și duminică, cei mici vor învăța să confecționeze păianjeni din cartoane de ouă, vrăjitoare pe linguri de lemn, pălării de vrăjitoare și propriile suporturi de bomboane personalizate de Halloween. Atmosfera va fi întreținută de Vrăjitorul Merlin, Vampirul Setilă și Vrăjitoarea Huala.

Programul complet al atelierelor și spectacolelor este următorul:

•Sâmbătă și Duminică, 12:00 - 15:00 - ateliere creație păianjeni din cartoane de ouă, vrăjitoare pe linguri de lemn, pălării de vrăjitoare

•Sâmbătă, 16:00 - spectacol cu Vrăjitorul Merlin

•Duminică, 12:00-14:00 - copiii își pot realiza mulajul propriei mânuțe din ceară, disponibilă în 2 culori

•Duminică, 16:00 - spectacol cu Vampirul Setilă și Vrăjitoarea Huala

Activitățile dedicate sărbătoarei de Halloween vor avea loc vineri, între orele 15:00-19:00 și sâmbătă și duminică între orele 12:00-18:00, în zona scărilor rulante.             

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III