Menu
Tablet menu

Misterele Egiptului Antic, la dispozitia copilului, intr-un eveniment de neratat

De saptamana viitoare (7 aprilie – 3 mai 2016), iti poti duce copilul sa faca cunostinta cu fabuloase lume a egiptenilor, cu ale lor piramide enigmatice. Asta pentru ca Ploiești Shopping City aduce, în premieră în regiune, expoziţia Egiptul Antic, o aventură plină de surprize în istoria fascinantă a egiptenilor, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Expoziția se află pentru prima oară în Prahova, în cadrul unui tur național și își propune să le aducă celor mici misterele egiptologiei într-o formă interactivă și ușor de înțeles. În fiecare zi, în intervalul orar 12:00 – 20:00, echipa Kids in Pyramids îi întâmpină pe cei mici cu un curs interactiv de aproximativ 45 de minute, unde copiii vor afla informaţii esenţiale despre una dintre cele mai importante civilizaţii din epoca antică.

Lecţia încurajează învăţarea interactivă, prin joacă, în timp ce machetele piramidelor, costumaţiile copiilor şi puzzle-urile vor transforma cursul într-o experienţă distractivă. Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializaţi care vor răspunde tuturor întrebărilor celor mici.

Copilașii intră în spiritul Egiptului Antic încă din primele minute ale experienţei, când sunt costumaţi în faraoni sau Cleopatra, înainte de a începe turul. Intraţi în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită într-o lume mistică, unde pot vizita piramida şi căsuța, vor găsi artefacte, vor descifra puzzle-uri distractive şi hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon şi vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Copiii vor lua parte la construcţia unei piramide în miniatură şi vor afla cum au fost construite acestea în antichitate. Distracţia însoţeşte micii curioşi în fiecare punct al expoziţiei – copiii vor face cunoştinţă cu mumii şi vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoşător, iar camera comorilor îi va întâmpina pe micuţi cu surprize.

Pozele haioase vor întregi reţeta de succes pentru o porţie de învăţare distractivă.

Biletul pentru expoziția Kids in Pyramids are prețul de 10 Lei, include o fotografie și va putea fi achiziționat de la biroul de informații. Grupurile organizate de minimum 10 copii, pot achiziţiona biletul de intrare la preţ redus, de 7 Lei/ copil. Programări se pot face la biroul de informații, la numărul de telefon 0751 043 178 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe www.ploiestishoppingcity.ro  sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III