Menu
Tablet menu

Moartea baietelui muscat de caini a scos oameni in strada. O fetita violata si ucisa de un dement nu intereseaza pe nimeni?

O fetita de zece ani din Satu Mare a fost violata, bagata intr-un sac de gunoi si aruncata intr-o groapa improvizata de gunoi. DE CE reactiile provocate de moartea ei, la nivel national, sunt muuult mai slabe, aproape inexistente, pe cand in cazul copilului ucis de caini au fost atat de puternice? (foto si text: www.simplitaly.wordpress.com)

Cum te-ai simtit cand ai aflat de moartea baietelului ucis de caini, in Bucuresti? Ce impresie ti-a lasat crima atroce de la Satu Mare? Care crezi ca e problema, de nu reactionam corect, mai amplu la cazul mai grav? E de vina modul in care s-a facut mediatizarea? Am ajuns sa acceptam crimele impotriva copiiilor, sau pedofilia? 

E important sa intelegem cum functionam. Asa ca lasa-ne un mesaj pe Facebook: www.facebook.com/MyPloiesti

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III