Ai idee ce salarii au, lunar, cei cinci deputati ai Ploiestiului?

Ai idee ce salarii au, lunar, cei cinci deputati ai Ploiestiului?

4.909 lei incaseaza, lunar, fiecare dintre deputatii de Ploiesti. Anastase Roberta Alma (PDL), Anghel Gabriela-Lola(PPDD), Dumbrăvanu Paul (PNL), Eparu Ion (PSD) si Sava Andrei-Valentin (PSD). Sunt, probabil, printre cele mai mari 100 de salarii pe care le incaseaza ploiestenii. Impreuna, cei cinci cheltuiesc anual din banii publici, doar pe salarii, 65.000 de euro.

Alti bani pentru plata angajatilor si a cheltuielilor cu sediile cabinetelor parlamentare. Astfel, fiecare dintre cei cinci a mai incasat inca intre 9.500 si `10.500 lei, in fiecare luna. Adica inca 130.000 de euro pe an. Vezi mai jos cum:

Eparu Ion (PSD)  4053+5281 lei

Anghel Gabriela-Lola(PPDD) 3044+5249 lei

Andrei-Valentin (PSD) 5689+4957 lei

Dumbrăvanu Paul (PNL) 4941+4467 lei

Anastase Roberta Alma (PDL) 5704+4808 lei

Pe lansga indemnizatiile mai mult decat generoase, deputaţii prezenţi la lucrările Parlamentului, care nu au domiciliul în Bucureşti sau în judetul Ilfov, primesc o diurnă de deplasare, pe zi, de 2% din indemnizaţia lunară brută prevăzută pentru deputat sau senator. De diurna prevăzută la alin. (1) … beneficiază deputaţii care efectuează deplasări în ţară din însărcinarea preşedintelui Camerei Deputaţilor sau al Senatului, a birourilor permanente ale celor două Camere, a birourilor comisiilor permanente sau a liderilor grupurilor parlamentare; nu domiciliază în circumscripţiile electorale în care au fost aleşi, pe timpul deplasării în aceste circumscripţii, în vederea îndeplinirii activităţilor legate de desfăşurarea mandatului; deputaţii care reprezintă organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, care se deplasează în alte localităţi din ţară, în afara celei de domiciliu, pentru activităţile legate de exercitarea mandatului. care se deplasează în timpul vacanţelor parlamentare în cadrul circumscripţiilor electorale în care au fost aleşi, altele decât cele în care au domiciliul, sau la Bucureşti, pentru îndeplinirea unor sarcini legate de exercitarea mandatului, beneficiază de diurna de deplasare ....... conform alin. (1) - (3), în limita numărului de zile stabilit de Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, respectiv de Biroul permanent al Senatului.

 

FOTO - ROMANIA PENIBILA - Cine este deputatul francofon care lua nota 4 la franceza, ca profesor 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework