WINMARKT Ploiesti a inaugurat cea dea doua pasarela intre Omnia si Galeriile Comerciale

WINMARKT Ploiesti a inaugurat cea dea doua pasarela intre Omnia si Galeriile Comerciale

Winmarkt, cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania,  proprietate a grupului italian IGD - Immobiliare Grande Distribuzione - (grup listat la bursa din Milano cu o valoare a portofoliului de 1,9 miliarde euro) a inaugurat ieri, la Ploiesti, cea de-a doua pasarela care face legatura intre centrele comerciale din proprietate, aflate in centrul orasului, parte a unui proiect complex de modernizare care va continua si in 2014. 

 Pasarela, cu o lungime de 19,3 metri, la constructia careia s-au folosit 45 tone de metal, face parte din prima etapa a proiectului de investitii care vizeaza modernizarea celor 2 cladiri cu destinatie comerciala pe care Winmarkt le detine in centrul orasului Ploiesti. Noua constructie va ajuta la fluidizarea traficului interior intre centrele comerciale invecinate care opereaza sub brandul Winmarkt, marcand un moment important prin unirea lor intr-un singur centru comercial, cu o suprafata totala de 30.000 mp, sub denumirea de Winmarkt Ploiesti. 

 Cea de-a doua faza a proiectului de investitii va consta in modernizarea fatadelor si integrarea lor intr-un concept unitar, care va avea loc in cursul anului 2014. Tot ca parte a acestui proces se inscriu si lucrarile de modernizarea a spatiilor interioare, reorganizarea mixului de chiriasi si creearea de zone mai largi de circulatie, precum si spatii pentru cafenele si zone de divertisment.

Valoarea totala a investitiilor pe care Winmarkt le realizeaza in Ploiesti se ridica la 2,5 milioane euro. 

 “Anul acesta am activat pentru Romania un buget total de investitii de aproximativ 5 milioane de euro, finantat in intregime din fonduri proprii, actionarii confirmand capacitatea de autosustinere a planului de investitii, fara a afecta gradul de indatorare al companiei, care la acest moment este zero. Pentru noi este un motiv de satisfactie sa reinvestim o parte semnificativa a profitului in cladirile existente in centrul oraselor, pentru ca acestea reprezinta parte din experienta de viata a comunitatii, dar si un element important al economiei locale”, a declarat Antonio Di Berardino, CEO Winmarkt.

Despre WINMARKT:

Achizitionata in 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania. Winmarkt are in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecaruia dintre cele 13 orase: Alexandria, Bistrita, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Galati, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Tulcea, Turda si Vaslui. 

Despre IGD:

Immobiliare Grande Distribuzione S.p.A. este cea mai importanta companie italiana din sectorul imobiliar. Listata la Bursa de Valori din Milano, IGD este prima companie italiana ce a obtinut statutul de “Real Estate Investment Trust”. IGD are un portofoliu imobiliar evaluat la 1,9 miliarde euro, la data de 30 iunie 2013, compus, printre altele, din 19 centre comerciale si parcuri de retail, precum si 19 hypermarketuri si supermarketuri in Italia, portofoliu la care se adauga proprietatile din Romania aflate sub brandul Winmarkt. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework