Lupii aleargă după titlu

”Băieți, urmează o perioadă grea, știu că nu va fi ușor, dar trebuie să ne antrenăm foarte bine dacă vrem să câștigăm campionatul!”.  Acesta a fost mesajul pe care antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, l-a transmis jucătorilor săi la chiar primul antrenament din Antalya.

În încercarea de a obține primul event din istorie în anul în care clubul sărbătorește 90 de ani de existență, petroliștii au început în forță stagiul de pregătire din Antalya, desfășurat în localitatea Belek. Fără Alcenat, care urmează să se alăture lotului, și fără Dore și Benga plecați la dorința lor la sud de Dunăre, lupii au parte de un program strict, cu două antrenamente pe zi. Compuse, printre altele, din serii de alergări, exerciții de forță, îndemânare și tehnică, jocuri de posesie și finalizare, ședințele de pregătire sunt extrem de solicitante, dar nimeni nu se plânge. E semnul clar că jucătorii au recepționat întocmai mesajul antrenorului, care a impus încă de la venirea sa la Ploiești o disciplină bazată pe respect reciproc.

Atmosfera este excelentă în cadrul lotului, deși oboseala își spune cuvântul în fiecare seară, cei 3 masori lucrând până la ora stingerii să-i refacă pe jucători după o zi grea. Urmează o alta, după aceleași coordinate, însă aparenta monotonie a cantonamentului este disipată de dorința comună ce unește întreg grupul: câștigarea campionatului și a Cupei României. Până joia viitoare, când Petrolul are programat primul joc oficial în compania austricecilor de Sturm Graz, fotbaliștii sunt conștienți că trebuie să atingă un nivel optim de pregătire, ce trebuie să corespundă perioadei în care se află.   

intra pe www.facebook.com/pages/Galbeni-Albastri-si-Misto/1379362228992953 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework