Preotii isi impart teritoriile ca INTERLOPII. Ai un preot preferat? N-ai voie cu el in parohia mea!

Preotii isi impart teritoriile ca INTERLOPII. Ai un preot preferat? N-ai voie cu el in parohia mea!

Ploiestiul ofera, de cateva zile, inca o dovada ca preotii romani au pierdut orice legatura cu ceea ce ar trebui sa fie Biserica Ortodoxa. Un anunt, postat la parterul mai multor blocuri de pe Bd. Marasesti din Ploiesti, atentioneaza credinciosii ca pot face sfestania de Pasti numai cu preotul din cartier. "Nici un alt preot nu are dreptul de a va sfinti locuinta si e pacat sa chemati pe altcineva", anunta preotul-paroh al bisericii Sf. Atanasie. 

Potrivit textelor biblice, dar si canoanelor bisericesti, harul unui preot nu este delimitat sau conditionat geografic. In plus, sfestania nu ar trebui sa fie conditionata de vreo plata, facuta preotului, de catre credinciosul care isi vrea casa sfiintita, inainte de Pasti. Cu toate astea, pentru bani, preotii au ajuns sa se poarte exact ca interlopii: isi delimiteaza teritoriile si pretind ca cei din zona sa nu plateasca altcuiva  "taxa de protectie".

Trist, nu? 

Ce alte traznai ai mai vazut la preotul din cartierul tau? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework