Cine-l stie pe nesimtitul de pe strada Diligentei? Ne ajuti sa-l gasim?

Cine-l stie pe nesimtitul de pe strada Diligentei? Ne ajuti sa-l gasim?

Probabil ca nu stiti care e strada Diligentei din Ploiesti. Nu e mare, nu e circulata. Are, insa, meritul de a gazdui "spatele" unui muzeu unic in Romania: Muzeul Petrolului. Diligentei e straduta aia mica, pe care intra doar o mana de oameni, adica cei 10-20 de riverani, plus angajatii IPIP Ploiesti.

Pe strada Diligentei este si poarta secundara de acces in Muzeul Petrolului. Impracticabila, insa, pentru ca cineva tot face mormane de gunoi acolo, de ani de zile. Si tot de ani de zile e si inscriptia pe poarta. Degeaba. Nesimtitul este consecvent. De ce sa dea cativa lei lunar, Rosal? 

E limpede ca nesimtitul care-si depoziteaza gunoiul in strada este riveran pe Diligentei. Suntem in centru, nu e un loc circulat de celebrele carute, cnduse de tigani care muta deseuri de colo-colo. Nu ai de unde altundeva sa aduci gunoi acolo. Vecinii din strada principala sunt muzeul, o clinica de stomatologie si un sediu al procuraturii.

E la fel de limpede ca vecinii stiu cine e. Nu poti cara o basculanta de gunoi, din curte, fara sa te vada cineva. De ce tac vecinii? De prosti. Din cauza tolerantei lor, strada lor arata dezolant.

Asa cum vedeti din imagine, nesimtitul a lovit din nou. Mormanul de gunoi este urias: deseuri din constructii si ce-a rezultat din tunsul pomilor din curte. Unele crengi sunt inca verzi, ceea ce inseamna ca mormanul a fost "alimentat" de cateva zile. 

Ai idee cine e nesimtitul de pe strada Diligentei? Daca da, scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Impreuna, vom face in asa fel incat Primaria si Politia Locala sa-l linisteasca cu niste amenzi consistente. 

Nu-l stii? Da atunci un SHARE acestui text, poate ajunge sub ochii cuiva care stie despre cine e vorba.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework