Crin Antonescu si Adina Valean s-au despartit - PE SURSE

Crin Antonescu si Adina Valean s-au despartit - PE SURSE

Crin Antonescu si Adina Valean s-au despartit, sustin surse din PNL Prahova. Cei doi n-au facut actele de divort, asteptand ca acest an electoral, important mai ales pentru Crin Antonescu, sa se termine. Daca informatia este adevarata, fiecare dintre cei doi ar termina a doua casnicie. 

Trebuie sa recunoastem ca nu exista nici un indiciu, la vedere, care sa confirme teza despartirii, cu exceptia faptului ca Adina Valean  a petrecut foarte mult timp in Prahova, facand campanie electorala pentru alegerile europene din 25 mai. Sursa din PNL Prahova nu detine nici un fel de alte indicii, decat informatia in sine, scapata, se pare, chiar de Adina Valean. Se poate sa fie o intoxicare, dar am decis publicarea pentru ca sursa a fost credibila in situatii mai serioase decat aceasta. 

Adina Vălean şi Crin Antonescu s-au căsătorit in 2009, la Bruxelles. Nasi le-au fost Daniela Crăsnaru şi Alessandro Benini. Legătura celor doi a fost făcută publică tot in 2009, de către Adina Vălean, care a spus că "are o relaţie sentimentală cu Crin Antonescu". Caractere tari, cei doi au avut permanent dispute, inclusiv in public, si inclusiv casnice. Pentru a scapa de pretentiile celuilalt, cei doi au cumparat trei televizoare. “Ne place controversa! Adina e certareata”, spunea Crin Antonescu pentru myconfidential.ro, in 2010. Adina Valean: “Ba tu esti!”. “Am petrecut multi ani impreuna cu Adina, privind la fel lumea politica. Am trecut peste toate tocmai in virtutea sinceritatii mele, desi stim cu totii ca politica nu e o manastire, compromisurile sunt la tot pasul. Boemul din mine avea nevoie de aceasta doamna riguroasa. Ne completam zi de zi. Adina are un rol important si in imaginea mea. Ea imi spune ce costume trebuie sa mai schimb, ea mi-a schimb look-ul. Impreuna am renuntat la bretonul meu binecunoscut. Acum are o freza cu aer de Bruxelles”, explica Crin Antonescu. “Imaginati-va ce surpriza a fost pentru tot anturajul nostru cand prietenia noastra a devenit iubire si apoi casatorie", spunea si Adina Valean.

Crin Antonescu provine dintr-o familie in care a aparut divortul cand el avea trei ani. Conform declaratiilor lui Antonescu, faptul ca a ramas cu tatal lui dupa separare a creat o distanta uriasa intre el si mama lui, redusa ani buni la o tacere plina de repros din partea fiului si transformata abia la maturitate intr-un raport civilizat: "Tin la ea si e - cum sa spun? - o persoana apropiata, chiar daca o vad foarte rar. Dar nu e si, probabil, nu va mai apuca sa fie o relatie naturala, completa, fiu-mama". In 1981 i-a murit tatal, iar in 1982, la 23 de ani, a cunoscut-o pe Aura, studenta la Politehnica, in varsta de 22 de ani. Cei doi s-au casatorit un an mai tarziu. Primul sau copil a murit la scurt timp dupa nastere. Prima sotie i s-a sinucis, bolnava de cancer, la numai 44 de ani.

Adina Vălean poarta inca numele fostului său soţ, de care a divorţat in 2008. Eugen Vălean a lucrat în cadrul Direcţiei Schengen, si provine din mediul IT, fiind director în Total Net, firmă deţinută de milionarul Remus Truică, fost consilier al lui Adrian Năstase. Adina Valean a fost profesoară de matematică si a lucrat pentru Dinu Patriciu, ca director al Institutului pentru Liberă Iniţiativă si drept consultant al Finite Assets Ltd, un off-shore deţinut tot de Patriciu. Anterior, a mai fost purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Comunicaţii şi Informatică, director în RCS&RDS.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework