De ce ni se pare ca aerul este mai placut de respirat dupa o ploaie? Vezi raspunsul.

De ce ni se pare ca aerul este mai placut de respirat dupa o ploaie? Vezi raspunsul.

Oamenii de știință de mult au înțeles importanța ozonului ca agent anti-microbian natural. În special, el este utilizat pentru distrugerea bacteriilor dăunătoare, mucegaiului, virusurilor și altor contaminanți biologici nocivi în apă. La concentrații foarte scăzute ozonul poate neutraliza microorganismele prezente în aer din clădirile închise. Ozonul reprezintă componentul natural a atmosferei și mulți oameni de știință cred că utilizarea sa este metoda naturală remarcabilă de curățare a aerului.

Ozonul este un gaz albastru deschis. Acesta se produce în mod natural prin conectarea la o moleculă de oxigen a atomului de oxigen. În natură ozonul se produce din oxigenul diatomic sub acţiunea luminii ultraviolete a soarelui. Același lucru este valabil pentru fulger în timpul unei furtuni. Senzația de aer curat și proaspăt după o furtună vine datorită efectului de curățare a ozonului creat de fulger.

Acum poti sa ai cand vrei senzatia ca tocmai ai respirat aer curat, purificat, folosind serviciile oferite in Ploiesti de o clinica medicala nou-deschisa, despre care poti afla mai multe de AICI.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework