Romania face business dupa meciul Germania - Brazilia - Au aparut deja primele oferte dedicate!

Romania face business dupa meciul Germania - Brazilia - Au aparut deja primele oferte dedicate!

O clinica de ozonoterapie din Ploiesti face discount fanilor echipei Braziliei, afectati de infrangerea din meciul cu Germania. 

"Esti fanul echipei Braziliei, iar infrangerea din meciul cu Germania te-a afectat? Vino la Arceda Clinic. Special pentru fanii Braziliei, Arceda Clinic face, in perioada 9-20 iulie, o reducere de 10% la tariful pentru sauna cu ozon. Detalii pe www.arceda.ro", anunta clinica pe Facebook, ilustrand postarea cu una din zecile de imagini care, de azi-noapte, au inundat internetul ironizand fotbalistii brazilieni. 

Ozonoterapia este extrem eficienta in cazurile de astenie fizică şi psihică sau depresie, iar sauna cu ozon este o terapie in care ozonul intra in corp prin piele, in timp ce stai sezand intr-o sauna individuala cu aburi. Pe masura ce porii se deschid, ca urmare a aburului cald care te inconjoara, ozonul penetreaza pielea si apoi sangele, limfa si grasimea. Dincolo de faptul ca iti vindeca pielea si te ajuta sa scazi in greutate, terapia transdermica cu ozon are un efect relaxant. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework