Ce este piercing-ul dermal si care sunt riscurile pe care le implica?

piercing dermic ploiesti piercing dermic ploiesti

Piercing-ul dermic este ultima fita de anul asta. Sa te vada cineva, cu un cristal swarowski sau cu un diamant, parca lipit de piele, pe o parte a corpului despre care nu stia nimeni ca se poate decora, este un moment de efect.

Cum se ajunge aici? Ce este piercing-ul dermic? Ce riscuri implica?

Piercing-ul dermic, sau piercing-ul cutanat, este reprezentat de un singur punct care strapunge sau perforeaza microderma. Se aplica printr-o procedura care implica perforarea pielii pentru a permite introducerea unei ancore sub piele. Ancora introdusa are mai multe orificii, pentru a permite cresterea pielii, care va stabiliza in continuare piercing-ul dermic.

Piercing-ul dermic poate fi efectuat pe orice suprafata plana a pielii, chiar si in acele zone mai putin accesibile pentru piercing standard. La inceput, zona in care se va face piercing dermic este sterilizata, si marcata cu un marker chirurgical.

Apoi, folosind o unealta profesionala, se elimina tesuturile pielii. Ancora si bijuteria sunt plasate prin intermediul unei pense chirurgicale. Toata procedura dureaza aproximativ o ora.

In primele 3-5 ore de la incheierea operatiei, portiunea perforata este pansata. Apoi, in urmatoarea luna, pana cand se termina loc vindecarea zonei, piercing-ul trebuie sa fie curatat si ferit de lovituri.

Riscurile piercing-ului dermic sunt serioase: principalul risc este dezvoltarea unor infectii provocate de lipsa de curatare in mod regulat sau prin atingerea zonei sensibile cu mainile necurate. In plus, piercing-ul dermic risca sa fie respins de organism. Pentru ca este o podoaba semi-permanenta, eliminarea lui poate fi efectuata doar de catre un specialist, pentru a ramane cu un minim de cicatrici.

In Ploiesti, procedura de piercing dermal costa in jur de 150 de lei

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework