Cum, cand si de unde iti scoti acte de identitate in Ploiesti

Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Prahova este organizata ca serviciu public comunitar de evidenta a persoanelor, in subordinea Consiliului Judetean Prahova, si este o institutie publica de interes judetean, cu personalitate juridica, constituita in temeiul Ordonantei Guvernului nr. 84/2001 privind infiintarea, organizarea si functionarea serviciilor publice comunitare de evidenta informatizata a persoanelor, actualizata.

Scopul directiei este acela de a exercita competentele ce ii sunt date prin lege pentru punerea in aplicare a actelor normative care reglementeaza activitatea de evidenta informatizata a persoanei, precum si de eliberare a documentelor, in sistem ghiseu unic. Activitatea directiei se desfasoara in interesul persoanei si al comunitatii, in sprijinul institutiilor statului, exclusiv pe baza si in executarea legii.

Directia are in componenta servicii si birouri de evidenta a persoanelor, de stare civila, informatic, juridic, resurse umane, relatii cu publicul, financiar-contabilitate si administrativ. Directia coordoneaza si controleaza metodologic activitatea serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanei din localitatile judetului Prahova. Activitatea directiei este coordonata de presedintele CJPrahova.

Directia este condusa de un director numit sau eliberat din functie prin hotarare a Consiliului judetean, in conditiile legii, cu avizul Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date. Directorul are obligatia de a lua masuri pentru imbunatatirea activitatilor ce intra in sfera de competenta si de a emite dispozitii pe toate liniile de munca. Directorul raspunde, potrivit legii, in fata secretarului general al judetului Prahova pentru neajunsurile constatate in activitatea serviciului. In indeplinirea prerogativelor cu care este investita, directia coopereaza cu celelalte structuri ale Consiliului judetean, ale Ministerului Administratiei si Internelor si dezvolta relatii de colaborare cu autoritatile publice, societati, organizatii, agenti economici, precum si cu persoane fizice, pe probleme de interes comun, potrivit prevederilor actelor normative in vigoare.

PROGRAM DE LUCRU:

    LUNI                   7.30 – 16.00

    MARTI                7.30 – 16.00

    MIERCURI         7.30 – 16.00        

    JOI                       7.30 – 16.00

    VINERI               7.30 – 13.30

PROGRAM DE AUDIENTE:   zilnic: 12.00 - 13.00

SEF SERVICIU Popescu Ovidiu

Director general:Ornella Adriana Zecheru

Adresa

str. Vasile Lupu nr. 60-62

Telefon:0244 - 524234

Email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework