Rosal Ploiesti testeaza aspiratoare urbane silentioase - GALERIE FOTO

aspirator de exterior aspirator de exterior © bogdan stoica

Operatorul de salubritate al Ploiestiului ar putea achizitiona mai multe aspiratoare electrice de exterior, complet silentioase. Ieri, in prezenta oficialilor RASP Ploiesti, Rosal Ploiesti a testat un astfel de aspirator in zona centrala a Ploiestiului, langa fantana arteziana de pardoseala. 

"Vorbim de un echipament modern, care poate aspira frunze, chistoace, dar si bidoane goale sau doze de aluminiu. Este complet silentios, deci este ideal pentru parcuri, zone de agreement, dar si cand facem curat dupa concerte, tarziu in noapte. O sa-l testam cateva saptamani, sa vedem cat de eficient este, si, in functie de ce spun si cei de la RASP, o sa achizitionam cateva si o sa le includem in planul de salubritate al Ploiestiului", spune Gelu Constantinescu, directorul Rosal Ploiesti.

Aspiratorul urban Glutton este actionat de doua motoare electrice. Unul pentru deplasare - cu doua viteze si unul pentru aspiratie. Toate deseurile aspirate sunt colectate intr-o pubela obisnuita, care poate fi incarcata/descarcata de pe utilaj fara efort. Periodic, in pubela de colectare se adauga apa, pentru a stinge eventualele tigari aprinse aspirate accidental, dar si detergent, pentru a acoperi mirosul de fecale de animale. Glutton este complet silentios, are o autonomie de 16 ore si poate fi actionat de o singura persoana, fara efort si cu o pregatire minima. 

Vezi mai jos o GALERIE FOTO de la teste.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework