Cine este Iulian Dumitrescu, noul sef al PNL Prahova - GALERIE FOTO

Iulian Dumitrescu PNL Prahova Iulian Dumitrescu PNL Prahova

Sambata, presedintele PNL Alina Gorghiu s-a afisat pentru prima oara alaturi de noul presedinte al PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. Evenimentul de presa a avut loc la Sinaia. Iulian Dumitrescu a confirmat, raspunzand unei intrebari venite din partea presei, va doreste sa fie candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean Prahova.

Cine este Iulian Dumitrescu? Un tocilar.

Iulian Dumitrescu are 44 de ani, este Taur (nascut pe 12 mai) si s-a nascut la Vălenii de Munte. Pana in 2008, cand a intrat in politica mare, a lucrat la DG GRUP, grup de firme specializate in domeniul transporturilor rutiere de marfuri si a lucrarilor de constructii. A fost director la DELTA CONTCONSULT, societate de contabilitate si consultanta in afaceri si director economic la OMEGA LEMNTEC, firma de constructii. Studiile sale sunt impresionante:  studii in securitate si management guvernamental la Harvard University, un Master of Business Administration la London Business School, un Master of Business Administration la Columbia Business School. In Romania, a urmat un curs introductiv de securitate nationala, la Universitatea Nationala de Aparare Carol I si este absolvent ASE si Universitatea Politehnica. (sursa)

Iulian Dumitrescu in politica

In acest moment, Iulian Dumitrescu este senator, ales parlamentar in colegiul uninominal 2 din Circumscripţia electorală nr.12 Călăraşi. Face parte din Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital, unde este vicepreşedinte, si din Grupul de prietenie cu Azerbaidjan. Are 13 iniative legislative, doua declaratii politice si sapte luari de cuvant in plen. De anul trecut este vicepresedinte PNL la nivel national. (sursa)

Iulian Dumitrescu - declaratie de avere si de interese

Potrivit declaratiilor de avere si de interese de pe site-ul Senatului, Iulian Dumitrescu este expert contabil cu activitatea suspendata. Are un teren de 2.500mp in comuna Berceni, care ii aduce o chirie anuala de circa 50.000 de euro, trei apartamente in Bucuresti si un Range Rover Sport, cumparat in 2014. Are in jur de 40.000 de euro in conturi, a castigat circa 45.000 de euro la botezul fiicei Sara, dar are si credite si datorii de peste 350.000 de euro. Castiga in jur de 60.000 de lei pe an de la Senat, iar sotia tot cam atat din activitatea desfasurata la Raiffeisen Leasing. 

Ce cauta in Prahova un senator de Calarasi?

"Am venit aici trimis de partid, pentru reorganizarea uneia dintre cele mai puternice filiale PNL din România. Această decizie mă onorează şi am convingerea că, împreună cu colegii mei liberali din acest judeţ, o să facem o bună figură la alegerile locale şi generale de anul viitor. M-am născut la Vălenii de Munte, astfel că ştiu ce trebuie să facem pentru a împlini aspiraţiile cetăţenilor de aici şi pentru a rezolva problemele din judeţ. Vreau să îi asigur pe oamenii din Călăraşi care m-au trimis în Parlamentul României să îi reprezint că nu mă dau la o parte din faţa angajamentelor pe care mi le-am asumat. Dimpotrivă, responsabilităţilor pe care le am ca senator liberal de Călăraşi le-am adăugat astăzi unele noi, pe cele care îmi revin ca şi co-preşedinte al PNL Prahova.Vă mulţumesc pentru încredere şi contaţi pe mine!”

Mai jos - GALERIE FOTO - Iulian Dumitrescu

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework