Carmen Negoiță vine in weekend la Ploiești Shopping City

Carmen Negoiță vine in weekend la Ploiești Shopping City

Pe 26 și 27 martie, între orele 12 şi 18, Ploiești Shopping City își așteaptă vizitatorii la cel de-al doilea weekend marca Fashion & Beauty Corner din acest sezon. Peste 3.200 de cadouri, sfaturi de stil oferite de bloggeriţa Carmen Negoiță, prezentări de modă, machiaj şi hairstyling gratuit, toate acestea îi aşteaptă pe cei ce trec pragul celui mai important centru comercial din judeţul Prahova in acest weekend.

Invitatul special al evenimentului este nimeni alta decât Carmen Negoiță, una dintre cele mai de succes bloggerițe de lifestyle &fashion din România şi, totodată, imaginea Ploieşti Shopping City în acest sezon. După succesul impresionant de care s-a bucurat la Milan Fashion Week, când ţinutele sale au fost vânate de cei mai cunoscuţi fotografi de street-style din lume şi a apărut în ediţiile internaţionale ale revistelor Vogue, Cosmopolitan, Marie Claire, Harper’s Bazaar, vedeta vine în Ploieşti Shopping City pentru a oferi sfaturi de stil şi pentru a vorbi despre ultimele tendințe ale sezonului. În plus, bloggeriţa va oferi o ședință de styling personal unui norocos câștigător al concursului „O oră cu stilistul personal preferat”,ce va fi organizat pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

„Sunt foarte încântată că în acest weekend o să fiu prezentă la Fashion & Beauty Corner în Ploieşti Shopping City şi îi aştept pe toţi cei pasionaţi de modă să dezbatem împreună tendinţele sezonului şi să discutăm despre articolele ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei fashioniste primăvara aceasta. Ploieşti Shopping City este un brand foarte drag mie, aflându-mă deja la a doua colaborare cu centrul comercial şi mă bucur tare mult să văd interesul crescut al prahovenilor şi nu numai pentru modă şi frumuseţe.”, a declarat Carmen Negoiţă.

Carmen Negoiţă va fi prezentă în Ploieşti Shopping City la Fashion & Beauty Corner, sâmbătă, începând cu orele 16:00.

În plus, în cele două zile, invitatele se vor putea bucura de ședințe gratuite de make-up oferite de Green Beauty Salon, Atelierele Ilbah sau hairstyling oferite de The Nest Project și vor putea beneficia de sesiuni foto gratuite realizate de cunoscutul Vlad Crețeanu. Cele mai îndrăznețe invitate își vor putea face tatuaje realizate, în mod gratuit, de Infinity Tattoos. Iar pentru a ști care sunt piesele „must have” care trebuie să se regăsească în garderoba personală, invitatele vor putea asista la prezentări de modă oferite de brandurile Koton, LC Waikiki, Colin’s, Poema, Coco, Mizar, Steilmann, Intersport si Dodi . Nici micuţii vizitatori nu au fost uitați, aceștia putând participa gratuit la un atelier de creativitate, organizat de Oaia Primordiala, și savura alături de cei mari înghețată oferită de Magnum. Suprizele nu se opresc însă aici. Pentru ca întreaga experiență să fie încununată de răsfăț, centrul comercial a pregătit peste 3,200 de cadouri ce vor fi oferite gratuit vizitatorilor. 

Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI). 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework