Mega-store Noriel, o noua destinatie de shopping în Ploieşti Shopping City

Mega-store Noriel, o noua destinatie de shopping în Ploieşti Shopping City

În weekendul 18-19 iunie, Ploiești Shopping City a sărbătorit inaugurarea a două noi spații aparținând brandului de lenjerie Triumph și brandului de jucării Noriel.

„Suntem încântaţi să le oferim vizitatorilor noștri o experiență de shopping diversificată. Prin deschiderea unor magazine importante pentru brandurile Noriel și Triumph în Ploieşti Shopping City, îmbogățim oferta pe care o punem la dispoziția clienților noștri și ne consolidăm atât segmentul de branduri de fashion, cât și pe cel de produse destinate celor mici. Avem convingerea că produsele oferite de cele două noi magazine vor fi pe gustul celor care ne trec pragul”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

Magazinul Noriel, care a fost inaugurat sâmbătă, 18 iunie, este primul Mega-store al companiei din Ploiești și are o suprafață de 550 de metri pătrați, fiind plasat în Galeria Carrefour, vizavi de intrarea în hypermarket. În ziua inaugurării, începând cu ora 10:00, retailer-ul a pregătit o petrecere atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii s-au putut bucura de sesiuni de face painting, s-au jucat împreună cu personajele lor preferate Disney și au primi baloane colorate. Cât despre cei mari, primii 50 de clienți care au cumpărat un produs Noriel au primi un voucher în valoare de 50 lei.

„Am fost impresionați de entuziasmul pe care ploieștenii l-au arătat pentru jocurile și jucăriile puse la dispoziția lor de către Noriel, așa că deschiderea unui Mega-store în acest oraș a fost un pas firesc în dezvoltarea companiei noastre. În noul spațiu, mult mai extins decât cel al primului magazin Noriel din localitate, ploieștenii vor putea beneficia de oferta noastră completă, de la jucării interactive și articole de puericultură până la articole vestimentare pentru copii și jocuri educative”, a declarat Corina Lazăr, Marketing Manager Noriel. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework