Nou magazin de lenjerie intima de top, în Ploieşti Shopping City

Nou magazin de lenjerie intima de top, în Ploieşti Shopping City

În weekendul 18-19 iunie, Ploiești Shopping City a sărbătorit inaugurarea a două noi spații aparținând brandului de lenjerie Triumph și brandului de jucării Noriel.

Magazinul Triumph, deschis în Galeria Carrefour, le va oferi clientelor centrului comercial o gamă largă de modele de lenjerie, ţinute de noapte, de casă şi costume de baie de foarte bună calitate, în ultimele tendinţe de design. Evenimentul de inaugurare a fost marcat printr-un weekend de reduceri promoționale pentru clienți, aceștia beneficiind de 20% reducere la produsele selecționate.

“Suntem mândri să deschidem cel de-al doilea magazin într-un centru comercial care, din punctul nostru de vedere, reunește toate brandurile din Ploiești și este destinația de shopping aleasă de cei mai mulți dintre locuitori. Noul spațiu continuă trendul adoptat de noi odată cu deschiderea primului magazin și este un shop multibrand care, sub brandul Triumph, oferă o gamă variată de mărci de lenjerie intimă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Aceștia se bucura începând cu data de 18 iunie de articole vestimentare marca Triumph, Sloggi, Vamp si Tia Conf la un bun raport calitate-preț”, a declarat Marcela Vizireanu, Director DonnaGold – Brand Triumph.

„Suntem încântaţi să le oferim vizitatorilor noștri o experiență de shopping diversificată. Prin deschiderea unor magazine importante pentru brandurile Noriel și Triumph în Ploieşti Shopping City, îmbogățim oferta pe care o punem la dispoziția clienților noștri și ne consolidăm atât segmentul de branduri de fashion, cât și pe cel de produse destinate celor mici. Avem convingerea că produsele oferite de cele două noi magazine vor fi pe gustul celor care ne trec pragul”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework