Menu
Tablet menu

Concert de COLINDE, la Ploiesti

Luni, 16 decembrie 2013, ora 17.00, în Aula Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti va avea loc concertul “MAGIA COLINDELOR”, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu  Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.

Vor colinda în seară de iarnă soliștii Casei de Cultură a Studenților Ploiești - Răzvan Encuna, Alexandru Stoian, Cătălin Dumitru, Corala “Anche Musica” a Casei de Cultură ”I.L. Caragiale” din Ploieşti, iar de la Casa de Cultură din Plopeni Corala mixtă “Armonia” - dirijor Cornel Mutu şi Grupul de Colindători coordonat de interpreta de muzică populară Adriana Deaconu.

Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti invită la un concert impresionant, în pragul sărbătorilor de iarnă, care va cuprinde colinde tradiţionale româneşti, dar şi piese celebre din repertoriul internaţional.

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III