Menu
Tablet menu

Concurs Super Sale Weekend: Castiga vouchere de cumpărături!

Concurs Super Sale Weekend: Castiga vouchere de cumpărături!

Câștigă unul dintre cele 15 vouchere de cumpărături în valoare 30 de lei pe care îl poți folosi de Super Sale Weekend în perioada 17 – 19 ianuarie, când Ploiești Shopping City te așteaptă cu Extra Reduceri în magazine! Trimite răspunsul la întrebarea “În ce magazin din Ploiești Shopping City vrei să faci cumpăraturi de Super Sale Weekend?” pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și ești automat înscris în tragerea la sorți. În fiecare zi vor fi desemnați 3 câștigători. Daca te apli printre ei, mai scrie-ne o data, pentru a ne lasa numarul de telefon. Voucherele de cumpărături câștigate pot fi folosite în perioada 17-19 ianuarie, în Ploiești Shopping City, în magazinele înscrise în campanie. Lista acestor magazine poate fi găsită la Punctele de Informare din Ploiești Shopping City. 

Dam cate trei vouchere in fiecare zi. Have fun!

Castigatorii din 13 ianuarie - Lucian N., Alexandra B, Oana V.

Castigatorii din 14 ianuarie - Valentina N., Anamaria T., Marius D.

Castigatorii din 15 ianuarie - Grigore B., Nicoleta D., Amalia D.

Castigatorii din 16 ianuarie - Elena S., Mihai B., Casandra P.

Castigatorii din 17 ianuarie - Denisa D, Cristina D., Iulia S.

Castigatorii sunt rugati sa transmita la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. numele complet si numerele de mobil la care pot fi contactati pentru ridicarea premiilor. 

 

 

 

 

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

2 comentarii

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III