Menu
Tablet menu

Tombola cu premii, de Paște la Ploiești Shopping City. Vezi DETALIILE

În perioada 27 martie și 19 aprilie, Iepurașul de Paște vizitează Ploiești Shopping City. Cei care se pregătesc de sărbătoare și își fac cumpărăturile din centrul comercial sunt invitați să petreacă momente speciale dedicate Paștelui.  Fabrica de Ciocolată și a doua ediție a Vânătorii de ouă vor fi principalele atracții care îi vor așteapta pe micii vizitatori în apropierea sărbătorilor pascale, iar tombola cu premii-instant revine cu surprize pentru marii pasionați de shopping.

Peste 1000 de premii pentru pasionații de shopping 

Începând cu 27 martie și până pe 19 aprilie, pasionații de shopping vor fi recompensați cu premii care constau în produse cosmetice, vouchere valorice sau de reducere. Astfel, cei care vor face cumpărături de cel puțin 200 de lei și vor prezenta maximum două bonuri fiscale, drept dovadă a achizițiilor, la biroul de informații, vor primi un premiu-surpriză, în urma unei înscrieri prealabile în aplicația concursului.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III