Menu
Tablet menu
salvatex - armata salvarii salvatex - armata salvarii

Salvatex Ploiesti - magazin - inaugurare

Primul magazin SALVATtex din România a fost deschis in 5 mai, pe Calea Victoriei din București, finantat de Norway Grants si detinut de Armatei Salvării. Magazinul vine în ajutorul tinerilor din categorii sociale defavorizate pentru a intra pe piața muncii prin specializare la locul de muncă. Această inițiativă se înscrie pe linia tuturor celorlalte proiecte dezvoltate de această organizație, aceea de a veni în sprijinul familiilor defavorizate, cu accent pe educație, sănătate și muncă. SALVATtex beneficiază de o linie de sortare situată în Ploiești a produselor textile second-hand pe care le distribuie. Veniturile provenite din vânzările magazinului se reîntorc în proiectele sociale desfășurate de Armata Salvării – servicii medicale mobile, program de afterschool, consiliere pentru incluziune pe piața muncii.

Prin SALVATtex este oferită de asemenea posibilitatea formării profesionale la locul de muncă tinerilor din categorii sociale defavorizate. In curand, un magazin similar va fi deschis si la Ploiesti, langa Teatrul Municipal.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III