Menu
Tablet menu

Ploiești Shopping City de Paște Vânătoarea de Ouă, Spectacol și Târg de turism

Ploiești Shopping City se pregătește de sărbătoare și lansează Campania de Paște, cu evenimente speciale și promoții dedicate.  Astfel, micuții ploieșteni sunt invitați să ia parte la o tradiție de Paște ce are loc în fiecare an, în întreaga lume: „Vânătoarea de ouă”! Aceasta va avea loc  pe Terasa Ploiești Shopping City, sâmbătă, 5 aprilie. În plus, organizatorii au pregătit pentru cei mici premii surpriză și un spectacol marca Palatul Copiilor din Ploiești. În tot acest timp, cei ce trec pragul centrului comercial pot descoperi cele mai bune oferte de călătorii în cadrul Târgul de turism Expo Vacanța 2014. 

Copiii ies la vânătoare de ouă colorate 

Ploiești Shopping City îi așteaptă pe cei mici la „Vânătoarea de ouă”, unde aceștia vor avea parte de distracție alături de Iepurași și de cadouri surpriză. Copiii vor primi indicii de la Iepuraș și vor fi îndrumați în parcurgerea traseului cu obstacole pentru a găsi cât mai multe ouă colorate. La sfârșit, toți copiii vor fi răsplătiți cu dulciuri. În plus, atmosfera de sărbătoare va fi întregită de spectacolul oferit de Palatul Copiilor din Ploiești care va aduce în fața vizitatorilor momente de muzică, dans și teatru. Activitățile vor avea loc sâmbătă, 5 aprilie, începând cu ora 14:00 pe Terasa Ploiești Shopping City.

Idei pentru vacanță de Paște

În perioada 4 – 6 aprilie, Ploiești Shopping City împreună cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova organizează Târgul de turism Expo Vacanța 2014 aflat la cea de–a VII –a ediție. Cei care își doresc să petreacă Paștele într-un loc deosebit alături de cei dragi sau să își planifice vacanța de vară vor găsi aici oferte speciale din orice destinație din străinătate sau din țară. Târgul poate fi vizitat între orele 10:00 si 22:00.

Premii instant la tombola de Paște 

Vizitatorii Ploiești Shopping City vor avea parte în această perioadă și de o tombolă specială de Paște cu premii instant. Clienții pot participa până pe 27 aprilie prin cumpărături de minim 200 de lei în oricare din magazinele din Ploiești Shopping City.

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Reserved, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI). 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III